Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Quintrell "LA FLAME" Lafayette

hoodbyair

Rekomendowane odpowiedzi

4ROgYEW.png

Quintrell Lafayette - to dwudziestojednoletni afro-amerykanin wywodzący się z Houston w Stanie Teksas. Od najmłodszych lat przekazywano mu najważniejsze wartości jakimi trzeba kierować się w życiu. Jego rodzice nie mieli problemów z wychowaniem młodego Quintrella, zwłaszcza, że chłopak nie pakował się w kłopoty jak jego rówieśnicy. W młodszych latach uczył się grania na perkusji i sprawiało mu to wiele radości i pokładał nadzieje na to, że zostanie zawodowym perkusistą. Ukończył wszystkie szkoły bez najmniejszego problemu, a w wieku piętnastu lat przeprowadził się z rodzicami do słonecznego Los Santos w poszukiwaniu lepszego jutra. Quintrell poznając nowych rówieśników zyskał pseudonim "LA FLAME". Przydomek "LA" wziął się od pierwszych liter jego nazwiska, zaś "FLAME" oznacza "ogień/płomień". Quintrell po przeprowadzce zaczął popalać backwoodsy w dużych ilościach, więc ksywa nie wzięła się znikąd. Jako nastolatek był zajarany wieloma artystami i próbował swoich sił w muzyce, wrzucił kilka mniejszych numerów na swojego soundclouda - lecz wyświetlenia były na poziomie kilku/kilkunastu które nabijał sobie sam "twórca". Quintrell planuje związać swoje życie z muzyką i pragnie dążyć do celu aby zostać najbardziej rozpoznawalną twarzą w słonecznym Los Santos.

ooc; Cześć, jako, że na serwerze jestem zupełnie nowy to chciałbym spróbować swoich sił w Branży Rozrywkowej. Wiele postaci prowadziłem na innej platformie i wychodziło w sumie to gites i chciałbym kontynuować to nieco tutaj. Jestem otwarty na wszelką krytykę, bo człowiek uczy się na błędach. Do zobaczenia w grze, siemano.

cash-dani-leigh.gif

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin