Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[HP] 92 Pueblo Bishop Bloods; Pueblo Project

1Neesqik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Duerte LoKo
24 minuty temu, DarwinEQ napisał:

Imię i nazwisko postaci: Carter Reece

Wiek postaci: 18

Rasa postaci (czarnoskóry/białoskóry/latynos/azjata): czarnoskóry

Discord: DarwinEQ#4253

akceptuję

Gość Duerte LoKo
7 godzin temu, mylowest napisał:

Imię i nazwisko postaci: Wyatt White

Wiek postaci: 17

Rasa postaci (czarnoskóry/białoskóry/latynos/azjata): Czarnoskóry

Discord: slay3r#2451

Dostaniesz szansę, zobaczymy co pokażesz w grze. Po wbiciu na naszą konfę koniecznie zapoznaj się z kanałem informacje, ponieważ tam dałem ważne info dla nowych.

Edytowane przez Duerte LoKo

Gość Duerte LoKo

Informacja dla osób, które chciałyby u nas pograć. Przed napisaniem podania o grę u nas zastanów się najpierw 20 razy czy aby na pewno chcesz pograć na dłużej, czy tylko wbijesz pograć przez 2 lub 3 dni, a później wyjebka. Nie potrzebujemy ludzi, którzy grają krótko, więc lepiej żebyś nie składał tu podania o grę, skoro masz grać przez krótki czas. Jeżeli już zastanowiłeś się bardzo dobrze i zdecydowałeś zostać u nas na dłużej, to kolejnym krokiem będzie twoja postać. Większość osób do nas przyszło z nieprzemyślaną postacią, wbijali do gry i nic ci ludzie nie grali. Gdy dałem im odpowiednie wskazówki to nic sobie z tego nie robili, nie wzięli tego w ogóle pod uwagę, więc ich wyrzuciłem, bo po co mi gracz, który w ogóle nic nie wnosi do gry i ma wyjebkę? Jakość ponad ilość. Wolę mieć 8 osób, które potrafią dobrze grać niż 15, z czego połowa nie potrafi grać. Także przemyśl swoją postać - skup się na rozwoju postaci, kształtowaniu jego charakteru, psychiki, rozmowach i relacjach między postaciami. Wymyśl sobie jakieś wątki fabularne, do których zawsze będziesz mógł się odnieść w grze IC, nawet będziesz mógł w to zaangażować inne osoby z gangu. Ja zawsze służę pomocą, dam odpowiednie wskazówki, więc pisz do mnie śmiało na pw jeśli czegoś potrzebujesz.

Podczas gry patrz na grę memberów i ich naśladuj. Gramy typowy bloodin na miarę 2021, inspirujemy się czarnuchami z realnego życia, a konkretniej z setu Pueblo Bishop Bloods, bo ten set gramy, więc ten set bloods nas tylko interesuje. Na konfie discord jest mnóstwo materiałów w postaci filmików z tego jak to wygląda w dzisiejszych czasach. Młodociany czarnuch, który ma 15 czy 16 lat również odnosi się ze swoim gangiem poprzez mowę, ubiór, tagowanie i wykonywane ruchy (stacki lub b-walk), więc twoja postać też powinna skupić się na tym. 

Najlepiej odgrywaj, że twoja postać kręci się przy 92PBB od 12, 13 lub 14 roku życia i już ma za uszami jakieś mniejsze przestępstwa typu jakieś małe kradzieże, handel crackiem czy pobicia. Dzisiejsi gangsterzy są aktywni również na social mediach, głównie na instagramie, gdzie wrzucają swoje zdjęcia lub różne filmiki, więc dobrze by było gdybyś ty również był aktywny w internecie (najlepiej założyć lifeinvadera i tam publikować swoje posty w postaci zdjęć czy filmików). Możesz od czasu do czasu nagrywać różne sytuacje u nas, np. jeśli dwóch od nas taguje lub jeśli jest jakaś bójka to możesz wyciągnąć telefon, nagrać to i wrzucić na swoje social media.

Edytowane przez Duerte LoKo

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin