Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Tree Top Pirus

Wilcox

Rekomendowane odpowiedzi

co jak co, na początku gierka kręciła się fajnie - było więć swietnie, ale później organizacja przesła na droge dmu, ja jako v-lider, powiem że organizacja zeszła na psy, i nie powinna w takim sposobie istnieć - w mojej głowie wyglądało to jako gra na hg, a przeszła na dmy i to na most wanted. Dzisiaj sobie to uświadomiłem a dokładnie po tym ssie (niżej) jak widać odbiło już mocno do głowy. nie mówię o liderze - bo grał on najlepiej, wiadomo ale on też rozkazywał całym dmem, jeśli ma on trzy inne postacie i nie ma czasu grać rp na organizacji niech ją zamknie szczególnie gdy gra - (usuniete bo lider sie przypultal)  i dzięki jeszcze raz za gierke do lidera nic nie mam i mam nadzieje że nie raz pogramy razem wiem również że lider powie że to ja zaczałem beef - trzema słowami, ale przyjme wszystko na klate jako iż wyrzucono mnie z discorda, nie mam jak wyslac wiiecej ssow na temat dmu, wiec to tyleunknown.png

Edytowane przez AdiGoliat
smokoguapp lubi to

jak afera to nie kurwa koperkowa

7 minut temu, AdiGoliat napisał:

co jak co, na początku gierka kręciła się fajnie - było więć swietnie, ale później organizacja przesła na droge dmu, ja jako v-lider, powiem że organizacja zeszła na psy, i nie powinna w takim sposobie istnieć - w mojej głowie wyglądało to jako gra na hg, a przeszła na dmy i to na most wanted. Dzisiaj sobie to uświadomiłem a dokładnie po tym ssie (niżej) jak widać odbiło już mocno do głowy. nie mówię o liderze - bo grał on najlepiej, wiadomo ale on też rozkazywał całym dmem, jeśli ma on trzy inne postacie i nie ma czasu grać rp na organizacji niech ją zamknie szczególnie gdy gra - (usuniete bo lider sie przypultal)  i dzięki jeszcze raz za gierke do lidera nic nie mam i mam nadzieje że nie raz pogramy razem wiem również że lider powie że to ja zaczałem beef - trzema słowami, ale przyjme wszystko na klateunknown.png

Cóż, takie realia beefu, który sam wywołałeś 🐵

My jednak gramy dalej, są gorsze i lepsze chwilę w organizacji, najwidoczniej v lider nie mógł się pogodzić z faktem naszej gry. 

Dnia 4.07.2021 o 13:40, AdiGoliat napisał:

co jak co, na początku gierka kręciła się fajnie - było więć swietnie, ale później organizacja przesła na droge dmu, ja jako v-lider, powiem że organizacja zeszła na psy, i nie powinna w takim sposobie istnieć - w mojej głowie wyglądało to jako gra na hg, a przeszła na dmy i to na most wanted. Dzisiaj sobie to uświadomiłem a dokładnie po tym ssie (niżej) jak widać odbiło już mocno do głowy. nie mówię o liderze - bo grał on najlepiej, wiadomo ale on też rozkazywał całym dmem, jeśli ma on trzy inne postacie i nie ma czasu grać rp na organizacji niech ją zamknie szczególnie gdy gra - (usuniete bo lider sie przypultal)  i dzięki jeszcze raz za gierke do lidera nic nie mam i mam nadzieje że nie raz pogramy razem wiem również że lider powie że to ja zaczałem beef - trzema słowami, ale przyjme wszystko na klate jako iż wyrzucono mnie z discorda, nie mam jak wyslac wiiecej ssow na temat dmu, wiec to tyleunknown.png

jakim ty kurwa frajerem jestes xD Srać do gniazda w którym sie grało, to trzeba być naprawde psem

4 minuty temu, Satan666 napisał:

jakim ty kurwa frajerem jestes xD Srać do gniazda w którym sie grało, to trzeba być naprawde psem

jeszcze jak, z resszta pisze co zauwazylem XD

Edytowane przez AdiGoliat

jak afera to nie kurwa koperkowa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin