Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

woke

Rekomendowane odpowiedzi

**Raper opublikował na serwisach streamingowych oraz na swoim kanale V-Tube  bez większej zapowiedzi nowy utwór. Okładka utworu jest starym zdjęciem, na którym widać YRN Saint'a razem z innym raperem znanym ze swojej działalności na ulicach - Day Day'em**

**W utworze zdissowane zostają osoby takie, jak Gunner The Savage, dzieci-raperzy nawijający o życiu na ulicy i popełnianiu przestępstw, oraz raz zostaje w nim wspomniany raper Uglydami**

OKŁADKA:

yrn_saint_spooky.png

TEKST:

Spoiler

Intro:
Jesteśmy na ulicy robimy ruchy, zaczyna się robić Spooky, Spooky

Refren:
Wyszliśmy na nią z kilkoma gnatami, nie jesteś z nami - lepiej spierdalaj
Pop out na lokalizację czarnucha, jeśli jesteśmy jak "who that", stackujesz to gówno, we shoot that

Wers 1:
Mój glock trzyma hunnid jesteś w dupie, kiedy YRN podchodzi, czarnuchu, you out of luck
Nie gadaj o racks, jeśli ich nie masz, jesteś z nim, we gon' shoot you up
Drip kapie na tych skurwieli, jeśli nie on, to pociski z tego Smith & Wesson
Patrzę na nich z góry jak byłbym gryfem, czarnuch pojedzie na wycieczke i już z niej nie wróci (Vroom)
Zapierdolimy ci twoje bands, zarabiamy ich całe stacki czarnuchu, łamiemy karki czarnuchom
Nie jesteś z nami, wycofaj się czarnuchu, mam bardzo dużo flow, mogę co słowo je zmieniać
Mamy hoes on hoes i gnaty na gnatach, dla drillu w LS ja i Day Day to Godfather's
Nie zaczynaj z nami, czarnuchu mam twoją sukę u mnie na cribie, próbuje mi obessać, czarnuchu
Jak zacznie to słyszę tylko gul gul, czarnuchu, go get your dollars up
Hunnids on hunnids, jesteśmy dla nich problemem, zjadam cię moim freestylem
Jesteśmy w TV, ale to nie Looney Tunes, czarnuchu, wyglądasz, jak baboon
Zaczynasz to gówno, musisz być fool, myślisz, że jesteś przez to taki cool
Wstaję, ze mną w łóżku 30 grand i to jest pierdolony fakt, pora stworzyć nowy pack, kolejny fakt
Pojawisz się w TV, ale to nie będzie wywiad, wstawiasz te zdjęcia, następny twój hit będzie w głowę z glocka
Nowy opp będzie palony w moim pierdolonym Maserati, zła suka daje mi head, wieczorem złapię pierdolone body
Nie pierdolę się z federalnymi, prędzej już z thot'ami, jak widzę ich pizdę, to przypomina mi się Dami

Refren:
Wyszliśmy na nią z kilkoma gnatami nie jesteś z nami lepiej spierdalaj
Pop out na czarnucha, jeśli jesteśmy jak "who that" stackujesz to gówno, we shoot that

Wers 2:
Palę ten dope, jeśli myślisz, że masz jakieś ze mną szansę, to you tripping for sure
YRN, mam double twoich aut, double twojego dope i double twoich hoes
Dla tych pizd jestem scarecrow, jak dostaniesz kulkę, to boli bardziej, niż myślisz, kolego
Suka ssała mi tak dobrze, że myślałem, że umarłem, podbiję na twój blok, to umrzesz, nie jesteś ghetto
Mam od zajebania hajsu, large amounts, multiple accounts, gdybym zarabiał tyle, co ty, to myślę, że bym się zajebał
Ubieramy się black on black, masz house invasion, mały czarnuch myśli, że robi rap, słyszałem to gówno i to niestety nie jest fakt
Twoje gówno ssie, wracaj do szkoły, before someone shoots you in the back

DANE:

Spoiler

Imie i nazwisko postaci: Corey Saint (YRN Saint)
Numer Konta: 8860222267

Realizacja i nagrania: Chase The Bag Records