Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Prinz Paris (Royal Therriault)

zwyrodnialec420

Rekomendowane odpowiedzi

133130-1.png

Royal Therriault alias Prinz Paris (UR. 10/04/2000) - dwudziestojednoletni raper i autor tekstów pochodzenia francuskiego. Wywodzi się z zamożnej rodziny mieszkającej w samym sercu Rockford Hills. Jest synem dobrego prawnika, prowadzącego własną dobrze prosperującą kancelarię adwokacką i lekarki. Uzależnienie w młodym wieku od kokainy pogrzebało jego marzenia o byciu światowej sławy koszykarzem. Rok temu mocno zainteresował się muzyką i tworzy ją we własnym domu, w mini-studio zbudowanym za pieniądze jego rodziców. Skończył High School i pomimo nacisków ze strony ojca postanowił nie kontynuować swojej edukacji w college. Od lat obraca się w towarzystwie bananowych dzieciaków takich jak on, przesiąkniętymi kasą ich starych. Interesuje go dobra muzyka, alkohol i łatwe dziewczyny i tak zamierza prowadzić swoje życie.

- OOC
Wracam do branży rozrywkowej z pomysłem rapera, który z pomocą forsy jego bogatych rodziców będzie próbował za wszelką cenę zdobyć popularność i osiągnąć coś w branży muzycznej. Jestem zdecydowany i wiem, jak poprowadzę tego chara, uwzględniając codzienne problemy, z jakimi zmagają się celebryci. Nie chcę, aby ta postać podzieliła los mojej poprzedniej.

Edytowane przez flame
huntington, 302, wonti i 8 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin