In Home Bar - jedna z najwybitniejszych restauracji w okolicy cechującą się kuchnią japońską jak i amerykańską. Bar potrafi zaskakiwać smakiem oraz klimatycznym wystrojem, a potrawy robione są przez wybitnych szefów kuchni - Yokohame Arasake oraz Arona Moore.
Burger na podwójnym mięsie 250 gram z dodatkowymi składnikami, czy może sushi z najświeższej ryby eksportowanej z nad najzimniejszych wód? Lokalny bar nieraz potrfaił być odwiedzony przez najgłodniejszych i najbardziej wymagających klientów, których apetyt oraz ciężkie wymogi zostały zaspokojone przez głównych szefów kuchni. Czasem zanim się wejdzie można poczuć zapach przepysznych dań rodem z Japonii oraz Ameryki.
Yokohama Arasaka - szef, w którym płynie krew rdzennego mieszkańca Japonii. Wyemigrował ze swojego narodu, by skosztować klimatu Ameryki i zasadzić tam ziarno narodu dalekiego wschodu. Od dziecka interesował się gastronomią oraz gdzieś na boku motoryzacją. Całe 8 lat uczył się kuchnii japońskiej - gotował w domu, pomagał restauracjom wzamian za małe wynagrodzenie oraz pracował jako kucharz w małej knajpce. Przez kilka miesięcy zdąrzył spotakać jedną zaskakującą osobę - Arona Moore, który dzielił z Yokohamą te same zainteresowania - gastronomię. Przez okres kilkunastu tygodni zdążyli wymienić się kilkoma przepisami oraz czym dana kuchnia się wyróżnia. Wpadli więc na pomysł założenia własnego baru, który ma wyróżniać się w okolicy azjatyckim motywem przy czym ten motyw zawiera kuchnię Japońską jak i Amerykańską. Po przeszło planowaniu, doszło więc do momentu zakupienia lokalu i dzielenia się umiejętnościami wraz poszerzeniem grona zainteresowanych owym klimatem.
OOC