TOO HIGH CHEF - To przydrożna knajpa, która swój urok miała w latach 60. Została ona założona przez Josepha Whalen'a który to wpadł na kontrowersyjny
pomysł, żeby rozweselić trochę miasto i serwować dania z wyrobami THC, knajpa cieszyła się dużym powodzeniem i popularnością wśród mieszkańców, w środku
ludzie nawet siedzieli na podłodze i jedli, tylko po to aby zaznać prawdziwego haju, który serwował im Too High Chef. Niestety na początku lat 70, gdy w
życie weszło Controlled Substances Act Joseph musiał zamknąć swój biznes. Po ponad 50 latach dzięki Alexis Whalen knajpa wraca w nowej odsłonie,
z bogatszym menu i jeszcze większą ilością THC i tym razem też CBD
Firma będzie się wyróżniać klimatem Reggae oraz ofertą w której 99% pozycji zawiera wyroby konopne.
Zależy nam w szczególności na tym żeby klienci wychodzili od nas uśmiechnięci, najedzeni i żądni powrotu, dlatego
wszystkie składniki na nasze dania bierzemy z naturalnych i sprawdzonych źródeł, gdzie nie dodaje się żadnych
chemikaliów, dzięki czemu ich działanie i smak są na jak najwyższym poziomie. Dania zawierają różne ilości
THC oraz CBD, dlatego każdy u nas znajdzie coś dla siebie, a jeśli nie to posłucha dobrej muzyki i napije się wody.
Nasze menu
Lokalizacja