Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Country Farm

Jordan

Rekomendowane odpowiedzi

unknown2222.thumb.jpg.877c7f4d9e5345e46201e88129ac9629.jpg

Country Farm - Farma założona przez jedno rodzeństwo zamieszkujące Grapeseed; Jacob'a i Jameson'a Miller. Przed wielką transakcją gospodarstwo należało do rodziny Dickersonów, miejscowych rzezimieszków. Po tajemniczym zniknięciu mieszkańców zamieszkujących ten teren, wszystko zmieniło się w jedną wielką melinę, był to jeden z głównych spotów meneli i ćpunów zamieszkujących Sandy Shores i okolice Paleto Bay. 

Jakiś czas po zbankrutowaniu Dickersonów, działką zainteresowali się młodzi obywatele Stanów Zjednoczonych, Jacob i Jameson. Na początku mieli spore problemy z samym zakupem, lecz po długich rozmowach w urzędzie oficjalnie wszystko należało do nich. Dużo osób zastanawiało się czy ten zakup jest dla Millerów opłacalny, ale oni nie zwracali na takie rzeczy uwagi, jednak wiedzieli, że będzie to ogromne wyzwanie.

Poczęli od wykonania eksmisji na osobach nadużywających używek. Jak już się z tym uporali, przeprowadzili globalny remont całego domu, Jacob zajął się wszystkim osobiście, Jameson mu jedynie pomagał. Gdy już dom był cały ogarnięty i dostosowany do potrzeb właścicieli, rodzeństwo mogło w końcu zająć się całą działką, na której znajdowały się: wielkie pola pod uprawę, mały warsztat - idealnie pasujący do hobby Jameson'a, stajnia i spora szopa za domem. 

Jacob zajął się wyrywaniem chwastów z pól a Jameson naprawą starego traktora i generatora znajdującego się na działce operacyjnej. Gdy już cała farma była gotowa do funkcjonowania, młodszy z rodzeństwa (Jacob) wyjechał do Arizony w celu zakupu dwóch koni różnej płci. W tym czasie Jameson przejął obowiązki domowe i znalazł hurtownię, która będzie mogła skupywać od nich zbiory (kukurydzę, pszenicę, różne rodzaje ziemniaków, i inne ciekawe warzywa).

Gdy Jacob wróci, zamierza z czasem powiększać teren Country Farm, otworzyć ogólnodostępną stajnie, w której będzie możliwość zakupu konia jak i wytrenowania go. Planuję również otworzyć stragan "Miller's Food" i stać się jednym z większych gospodarstw na terenie USA. 

Spoiler

OOC: Siemanko, piszę drugi raz aplikację na projekt IC "Country Farm". Rozumiem, że wcześniejsza mogła nie przekonywać, dlatego dzisiaj usiadłem i napisałem według mnie bardzo dobrą aplikację prosto z serducha. Krótko i na temat, z ziomkiem odgrywamy farmerów w Grapeseed, totalnie nas to zajarało i mamy bardzo dużo pomysłów jak rozwinąć naszą rozgrywkę i innych osób na Sandy Shores. Wiadomo, że bardzo dużo osób postanawia jednak stworzyć postać i grać w mieście - bo tam się najwięcej dzieję ALE cała grupa The Vipers Squad nie może się z tym zgodzić, codziennie dzieję się coś ciekawego, bardzo ciekawe wątki itd. sam od początku zastanawiałem się nad grą w mieście ale po otrzymaniu informacji jak świetnie jest na pustyni skusiłem się i do teraz tego nie żałuję, więc jeśli czyta to ktoś to z chęcią zobaczymy Was u nas w Sandy Shores... Mam ogromną nadzieję, że aplikacja przypadnie do gustu opiekunom i będziemy mogli rozwijać swoją rozgrywkę i poczuć jeszcze większy vibe.. 🙂

Pozdrawiam i życzę miłego dnia/wieczoru, zależy kiedy Państwo to czytają 😉

Edytowane przez Jordan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin