Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Self Radio.

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

Self_Radio_logo.png

SELF RADIO - stacja internetowa zajmująca się między innymi publicystyką społeczną i kulturalną. Celem radia jest szeroko rozumiane dostarczanie informacji z miasta Los Santos, socjalizacja z poszczególnymi jednostkami, popieranie lub krytyka autorytetów, lub norm społecznych, w charakterze rozrywkowym dla swoich słuchaczy, próbując jednocześnie utrzymać neutralność bez wpływów z zewnątrz, mogące wpłynąć na nierzetelność przekazywanych wiadomości.

sngine_7fd7e040e68e470bdf5cd9459b810db2_cropped.webp

Założycielem jest Ethan Jason, były Chief Executive Officer oddziału Weazel News w Los Santos (prowadzonym przez pół roku), który przed końcem roku 2021 opuścił szeregi przedsiębiorstwa branży dziennikarskiej Daily Globe. Po zakończeniu współpracy postanowił o ponownym założeniu czegoś, co pozwoli mu rozwinąć swoje skrzydła i przy pomocy grupy przyjaciół, wykupił on swoje cztery kąty, umożliwiające mu ten cel, zaczynając ponownie od zera, próbując skierować się na szczyt. 

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.01.08_-_19.49.41.85.pngSama siedziba znajduje się na jednym z pięter Galileo House na skrzyżowaniu Spanish Avenue i Meteor Street w mieście Hawick, Los Santos. Nazwa budynku pochodzi od jednego od włoskiego uczonego oraz astronoma Galileusza z XVI wieku.

Spoiler

OOC:
Witam, jako że zostałem poproszony wielokrotnie przez ludzi, z którymi gram o stworzenie czegoś swojego związanego z mediami wychodzę ze swoim projektem IC, który ma w założeniu działać jako niezależna stacja medialna. Na samym początku mam zamiar pracować samodzielnie i dopiero po czasie zacząć uruchamiać rekrutacje, jeśli będą osoby zainteresowane do pracowania ze mną.
Co do rzeczy, jakie byłyby mi potrzebne do prowadzenia to, jeśli byłaby taka możliwość o stworzenie osobnego poddziału w dziale Internet, gdzie mógłbym wrzucać swoje audycje i wywiady, aby nie zagubiły się w dużej masie tematów na forum, w ramach rozwoju będę próbował iść wyżej - możliwe do osobnego działu, ale to szeroka przyszłość. Przydałaby się również własna grupa z możliwością pisania na pasku /news oraz /o wywiad, ale nie wiem, czy proszę już o za dużo, aczkolwiek myślę, że im więcej przekazuje się informacji, tym ludzie będą mogli się zainteresować co aktualnie dzieje się w mieście. Liczę na pozytywne rozpatrzenie oraz na zaciekłą walkę u konkurentów. 😉 Pozdrawiam i życzę miłego dnia/weekendu.

Edytowane przez Djabeu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin