Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Gabinet Psychologiczny] James Foster's Psychology Office

TwardyPG

Rekomendowane odpowiedzi

2059356093_Zrzutekranu2022-01-21170803.jpg.118ebf6c4e4cefc31b031fc2aff03c38.jpg

James Foster’s Psychology Office to gabinet psychologiczny/psychoterapeutyczny działający nieprzerwanie od 2017r. Na początku gabinet prowadzony był w rodzimym mieście James’a- Denver. Przez niewielkie zainteresowanie usługami mężczyzny, przeprowadził się do Los Santos, gdzie ilość podobnych biznesów jest znikoma, a odsetek osób popełniających samobójstwa wysoki. Prowadząc swoją prywatną misję pomocy ludziom pozwolił sobie zakupić niewielki dom na Mirror Parku, w którym wydzielił pokój na swój prywatny gabinet.

856800425_UniversityofDenver(1).thumb.png.90e3390b47377f7bca5587411e7a8141.png

James Foster oferuje profesjonalną pomoc i indywidualne podejście do każdego swojego klienta. Dzięki wieloletniej praktyce i kursom doszkalającym jest wykwalifikowanym psychologiem/psychoterapeutą, który wychodzi naprzód oczekiwaniom i problemom ludzkim bez względu na to, czy jest to pojedyncze spotkanie, czy długoterminowa terapia. Oprócz klientów indywidualnych James Foster jest otwarty na współpracę ze wszystkimi organizacjami służby publicznej.

OOC!

Spoiler

Przychodzę z projektem skierowanym do graczy, którzy chcą rozwijać swoje postacie pod kątem ich psychiki. Jako, że na serwerze nie widziałem do tej pory czegoś podobnego, a sam interesuję się psychologią postanowiłem spróbować swoich sił w takim rodzaju biznesu. Od siebie oferuję rozbudowaną grę epizodyczną bądź ciągłą, w zależności od potrzeby graczy. Dodatkowo jestem otwarty na współpracę z organizacjami takimi jak Policja lub Służby medyczne. Posiadam spore doświadczenie w pisaniu RP i często jestem dostępny na serwerze. Jeśli moja propozycja zostanie zaakceptowana rozbuduję swój opis o lokalizację i kontakt (telefon IC i serwer discord) do mojego biznesu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin