Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Kawiarnia] Space Bound Cafe

MI4U3K

Rekomendowane odpowiedzi

Untitled-1.png

-----[IN CHARACTER]-----

Space Bound Café - przyjemnie zapowiadająca się kawiarna z przekąskami i różnymi rodzajami kaw przygotowywanymi na miejscu można odprężyć się przy dobrej kawie spoglądac na widoki zza okna kilka kroków od cudownej plaży Del Perro. Lokal założony w pierwszej ćwiortce 2022r. przez Luise Quesade oraz Vivienne Arellano.

W Space Bound Café stawiamy na wygodę klientów, którzy chcą uciec od hałasu tętniącego życiem miasta, zrelaksować się i odetchnąć po ciężkim dniu pracy przy smaku dobrze przygotowanej kawy lub zjeść dobre przekąski z okolicznych sklepów jak i sprowadzane zza granicy krajów Europejskich.

Sama lokalizacja lokalu mieści się w dość spokojnej części molo Del Perro, odwiedzane przez spragnionych klimatu morza mieszkańców, jak również turystów zza granicy przybywających do Los Santos żeby odwiedzić słynne na cały świat wybrzeże. Lokal wewnątrz może wydawać się dość duży, jak i zarówno przytulny, jednak jego największą zaletą jest taras znajdujący się na piętrze z cudownymi widokami przystosowany pod wymagania nawet tych najbardziej wybrednych klientów z widokiem na odbijający się promieniami ocean, jak i fragment miasta.

-----[LOKALICACJA]-----

unknown.png

unknown.png

-----[SPECJAŁY KAWIARNI]-----

Kawy:
1. Espresso
2. Ristretto
4. Cappuccino
5. Macchiato / Latte macchiato
6. Lungo / americano
7. Caffe latte / flat white
8. Mocha
9. Caffe coretto
10. Kawa po irlandzku
11. Kawa po wiedeńsku

Napoje Bezalkoholowe:
Pina Colada Virgin
Mojito Virgin
Mojito Virgin Truskawkowe

I jeszcze wiele, wiele więcej

-----[OOC]-----

Spoiler

Witam serdecznie, chciałem na wstępie napisać, że dziękuje za przeczytanie moich wypocin. Jeśli chodzi o prowadzenie biznesu przez ze mnie i osobą, jaką jest @x7rn będziemy starać się jak najbardziej utrzymać jak najlepsze zdanie o lokalu, jak i jego pracownikach. Jak podałem, w krótkiej rozpisce powyżej będziemy starać się o nawet szczególne nazwy produktów, jak i odgrywanie przez pracowników dość szczegółowo danych napoi i innych, z czego pracownicy będą zatrudnieni na stanowisku barista/kelner. Jeśli chodzi, o otworzenie owego biznesu chce go otworzyć z takiego powodu, ponieważ rynek kawiarni w Santos jest zdominowany, tylko przez Lighthouse przy tym bym chciał, aby zwykli ludzie, jak i celebryci mieli miejsce, w którym mogą przyjść i pograć coś fajnego IC ze sobą. Poruszając, kwestię po raz kolejny pracowników chciałbym dodać, że będę szukać osób tylko chętnych do gry IC z klientami, a nie tylko rzucających oferty i odgrywających, że odbierają owe, zamówienie z kuchni przygotowane przez kucharza będę starał się, aby pracownicy, jak i te wyższe rangi szykowały owe napoje, i także jedzenie sami odgrywając, ich przygotowanie chce, aby była prowadzona interakcja z graczami, a nie tylko nieumyślne chodzenie do kuchni i wychodzenie z niej, bez jakiej kol wiek odgrywki. Jak aplikacja zostanie, przyjęte z góry serdecznie dziękuje razem z ziomkiem! 😁

Edytowane przez MI4U3K

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin