Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Carrera Aircraft

quatre cent sept

Rekomendowane odpowiedzi

Club.png

Siedzisz sobie wygodnie na krześle ogrodowym popalając cygaro, nie masz żadnych trosk - po prostu się nudzisz. Zdobyłeś wszystko co można było zdobyć i zastanawiasz się co z tym zrobić. Patrzysz w górę, widzisz wspaniały obłok przecinany przez samolot lecący nie wiadomo skąd i gdzie. W ten przypominasz sobie - Hmm, kiedy ja ostatnio leciałem samolotem? 

Wyciągasz telefon i dzwonisz do swojego bogatego przyjaciela. Pytasz go czy nie sprzeda ci swojego prywatnego odrzutowca, odpowiada wprost. 

"PO CO MI TO? Skoro mogę polatać za pół darmo samolotem Carrery?"

Chce sobie polecieć dookoła wybrzeża? Nie ma problemu!

Chce sobie skoczyć z spadochronu? Umawiasz się na kurs i skaczesz! Bez spadochronu też możesz.

Chcesz nauczyć się latać? Przyjdź i umów się z naszymi instruktorami na kilku tygodniowy plan szkoleniowy!

Carrera Aircaft: Prężnie działające lotnisko w 2020 i do połowy 2021, do czasu śmierci Pablo Carrera. Wtedy jego brat Enrique wyleciał z miasta, sprzedając wszystkie maszyny. W kwietniu, rok po śmierci brata powrócił on do miasta, próbując odbudować zapomnianą niegdyś firmę. Począł od wysprzątania lokali, hangarów na Sandy Shores - wynajął ponownie maszyny i próbuje ruszyć znów w przestworza, zabierając z nimi ludzi. Również próbuje wyszukać współpracowników do swojego projektu. Tym razem postanowił działać tylko legalnie.... A czy na postanowieniach się skończy?

FdOedx2Q2-GHCxlI5wOYFBoDjQVKctOOiE7kBnQ95DtKlWMpTdjjEebPSF1OJUkA7u5mMrdHzKfYWEhhPJjbUsHmRP85xRWaXXvwOX_1SfmMWK-CGUC-u1KhorLbW3qZ15L8_u5W

Enrique Carrera

C2-wU_VN_2OFQH43pgXN0oWs3Tuq1Cce2vX5EjhmugO4jjpfZlUXlQbCBDwJw7rsfLWawqJ-uTrcRxioymbp1_KCV5-r_twU0htzTt_Ye6yU8ZJJ5LO4OgDhFt3xPmMmwchqMP5h

Johnny Desantis

KnU1IGNs8B6oc3a-4IkOGXvDiHfEBmkEOJIYM6SP4ImCC8LPEkF42u5JIk6sbT7YM9punJ8qX3nrYssulMIT-ORHUe0uBo2sB76Y8iNObiJ5j-GM4ckUOwYagx6ZCNGDV7xSNR5I

qOE14Vsrn_1UksNOBafn8ASQeaNDEztDxZQ4tLrRTYOb_XDnkyoUVPL_iytwBqhcekmnDD1HnXAUFuRM_Diofg5TYJX0VCbndbgeytF2t2EHCnQ-j_qs7TrFO5AZ7Z-6FySuxLjj

EUrsPTEcmMkNCDpUIsuuL_2jgdcfeEUGwkNuU5j1thDs8Vq98okgD0WsnP4UiofJxFMWFT14vss_Xe2HV2PzB3RLKYSdkbq0-gIo048CmqvOhCwOGBblmQwcQe5c9Gu9wug1D7jo

RQlfYwtMRfNxdP9x42NMg73OlJaV7fkQ8RRYJigChXkdSyeg8SgTYGK6uX-DNHkTghNwrmF6bo4_QCXhKkZiov-n8fNDLOiSRz8VJGB7Kn1Q0ZRPoL8HMPLPEFcG_K0lZMNoNLEP

Witam Was. Po rocznej przerwie, zmienieniu komputera na lepszy - postanowiłem powrócić do jednego z najbardziej prężnie rozwijanych projektów IC w tamtym roku. Lotniska - niestety teraz bez Errmiranda, sam - jednak mając wiedzę jak to wyglądało, mogę sam ponownie rozpocząć tworzenie miejsca gry dla graczy. Chciałbym tak, jak przed rokiem dać możliwość wzbicia się w powietrze dla niemal każdego - wystarczy zagadać, umówić się. W czasie gry byłem świadkiem dużej ilości wspaniałych akcji między graczami - pytając się wielu ludzi, co myślą o tym - są zachęceni i będą korzystać z tego. Tak więc naładowany Levonorem postanowiłem ruszyć znów z tym.  Do zobaczenia w powietrzu.

Screeny z poprzedniej edycji:

bK4KTDN.jpg

xB52w1i.jpg

nRnRdaO.jpg

LH8Zq36.jpg

MHSXEzi.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin