Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] total clothes

Kolt

Rekomendowane odpowiedzi

Simmet Alley

To targowisko w dzielnicy Textil City, prowadzone przez niższą klasę społeczną. Na targowisku są sprzedawane tańsze, nieopodatkowane przedmioty i towary. Na rynku dochodzi do wielu przekrętów i oszukaństw, rynek z czasem stał się miejscem wielu sprzedaży środków odurzających. Ludzie sprzedając dywany, ubrania, warzywa po kryjomu dilują wieloma środkami i nielegalnymi dragami.

Fashion Week this Sunday: Show off your styles! - Ethical Retinue

Total clothes- to stoisko z odzieżą Włoską na rynku textil City. Jest to małe stoisko prowadzone przez Felix- a Netti, który wrócił do dzielnicy Mission Row po pobycie w ośrodku od uzależnień. Otworzył stoisko za drobną opłatę dla zarządców rynku 25.042022. Odzież jest sprowadzana z Włoskich, tanich hurtowni odzieżowych.  Jest to miejsce wielu przekrętów sprzedaży alkoholi i wyrobów tytoniowych z ominięciem akcyz i podatków. Stoisko znane jest z niskich cen oraz ciuchów miernej jakości. Przez położenie i wiele okolicznych sklepów, nie posiada dużej reputacji. Wcześniejsza historia właściciela również nie pomaga w tej sytuacji. Ceny odzieży prosperują od $10- $50.

AQTzGH5.png

Stoisko nie jest zarejestrowane jako przedsiębiorstwo i nie posiada żadnych informacji kontaktowych, jak i reklam. Znajduje się przy wejściu od strony Departamentu

Wiem, że dużo zawiniłem, ale chciałbym się naprostować i ruszyć z projektem jednoosobowym jak na razie w którym nie mogę dużo zawinić. Staram się zagrać coś ciekawego z projektem Downtown, gdzie chcę stworzyć stoisko dla gry społeczności Mission Row z odzieżą Włoską, ubrania mają być zbierane ze sklepów przepełnionych niezabranymi ubraniami. Zamiar na grę mam taki, że przy stoisku postawić marker z interiorem gdzie ubrania będą przechowywane, miałby znajdować się przechowywana w interiorze magazynu do którego wszystkie itemy byłyby przenoszone. Ciężka praca, ale zamysł dobry.

Edytowane przez Kolt

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin