Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Cockpit Records

Eliteq

Rekomendowane odpowiedzi

Bez nazwy-4.png

Cockpit Records - undergroundowe, półamatorskie, niskobudżetowe studio do rejestracji nagrań dźwiękowych na terenie Davis. W dokumentach dotyczących firmy, widnieje ona na nazwisko niejakiego Isaac'a Barker - ojca Reginalda "Reggie" Barkera. Studio oferuje pomieszczenie do nagrywek - służące do miksowania i masteringu a także część socjalna. 

— OOC

• Projekt świadomie nie zawiera loga. Nie powinno to przesądzić o jego odrzuceniu. Aplikacja jest schludna i rzeczowa.
  • Autorski twór. Jeśli grasz postać świeżego, kompletnie nieznanego rapera - to wiedz, że te klimatyczne miejsce tworzę z myślą o Tobie.
  • Projekt nie przypadkowo będzie się znajdował na Davis. Po za projektami gangów, które grają w swoim gronie na swoich dzielnicach - Davis jest martwe, nie kręci się tam gra, nie ma biznesów ani projektów. Razem z znajomymi z organizacji Heavy Hitters, którzy również będą zakładać inne dzieła na tym rejonie chcemy wspólnymi siłami tchnąć życie w ten obszar.
  • Cockpit Records ma na celu być jedną z pierwszych kilku przystani podczas okresowej kariery rapera. Pierwsze teksty, pierwsze studio nagraniowe, idea zajawki na tworzenie rzeczy - wiadomo jak to wygląda w praktyce, sprzęt niskiej jakości, słabe teksty - początkująca kariera nie jest usłana różami.
  • Nie zamierzam bawić się na mojej postaci w osobę, która nagle stała się specjalista od obsługiwania konsoli - takie osoby spróbujemy wyłapać w grze. 
  • Założenia są dosyć przyziemne aczkolwiek przełożenie tego na grę z pozytywnym odbiorem i zainteresowaniem społeczności może okazać się trudnym zadaniem ale warto bynajmniej podjąć próbę.
  • Chęci do tego wszystkiego mi nie brakuje ale chciałbym jak najszybciej uporać się opłaceniem interiormakera i obiektów jako narzędzi do gry - tutaj w tym aspekcie otwarcie liczę na pomoc finansowa opiekuna branzy gdyz na postaci mocno ogranicza mnie gotówka.
Edytowane przez Eliteq

Projekt do zamknięcia. 

Organizacja Heavy Hitters zamknięta. 

Jej lider zbanowany dzień po zamknięciu tematu o ogólnej sytuacji na serwerze, gdzie intensywnie i rzeczowo się z chłopakami udzielaliśmy a została nam rzucona ogólnikowa gadka i wreszcie szczera prawda w post scriptum od @Toyer i ekipy zarządu. 

Piona dla wszystkich ludzi z którymi miałem tu przyjemność ponad rok pograć. Mimo różnych przepychanek na discordzie i różnic w podejściu zawsze staraliśmy się grać na poziomie.

5! 

• 2 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin