Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Oscar "DJ OSCARR" McGregor

Ninis

Rekomendowane odpowiedzi

1642190507_Zrzutekranu(318).thumb.png.2a13694bb8e34a02ce294852a7644c70.pngOscar McGregor, młody DJ urodzony 11 marca 2000 roku w Los Angeles w stanie Kalifornia. Zza młodości zawsze interesował się muzyką typu (deep, electro, future)House, Bassline oraz klasykami, chodził do szkoły muzycznej oraz zdał college z wykształceniem muzycznym.

Gdy jeszcze mieszkał z rodzicami nie miał pełnego pola do popisu, swoje amatorskie utwory nagrywał zawsze w środku nocy kiedy wszyscy domownicy spali, by w spokoju i ciszy nagrywać nowe nuty. po 4 latach skonczenia college Oscar wyprowadził się wraz z jego bratem bliźniakiem z Los Angeles do Los Santos oraz zamieszkał u swojego wujka Krisa "NoNameMusic" McFlurry który ten opowiedział mu wszystko na temat miksowania, didżejki oraz robienia lepszych beatów w lepszej jakości audio.

Oscar na swoje 22 urodziny otrzymał profesjonalny zestaw marki Pioneer od swojego wujka Krisa, dokładnie taki sam jak ten na którym uczył się didżejki oraz miksowania, ten od razu po ustawieniu wszystkiego pod siebie zacząć pytać właścicieli różnych klubów czy móglby u nich zagrać, kilka z nich się zgodziło. Oscar swoją pierwszą impreze zagrał w klubie New Wave Club i miał na nim najwięszą publiczność niż kto kolwiek inny z grającyh w owym klubie, to bardzo go zmotywowało do grania dalej aż do dziś, kto wie co będzie następne w jego karierze DJ.

Social Media: 
Lifeinvader - Oscar McGregor

Twórczość:
Preence x DJ OSCARR - Anything
Decato - DJ NoNameMusic x DJ Oscarr x Timothy Foltz x Carmella B
DJ OSCARR feat. Julie&Livia West - I Don't Do Drugs (FAIL)

Spoiler

Hey! Zaczynając grać na Oscarze myślałem nad grą DJ, w której bardzo pomógł mi @Człekza co bardzo dziękuję. Na początku nie chciałem pisać profilu postaci nie dla tego że jestem bardzo leniwy, miałem pomysł na to że po tym jak będe już troche znany na tej postaci w roli DJ dopiero napisać profil postaci, z razji że mam pomysł na jedną nutke oraz za to że mam wydaną nute z Preence (@bbclover) to dało mi troche "popularności" i motywacji na napisanie profilu postki, mam nadzieje że moja gra DJ się wam przyjmie 🙂 

no to do następnego!

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Oscar McGregor
Numer konta postaci: 8593396023
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): -
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): -
Numer konta menadżera: -
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): -
Edytowane przez Malfusss

• 1 miesiąc temu...

1376587330_Zrzutekranu(535).thumb.png.e9f22cd59a7646b9f480dc59dcee6181.png 

01.07.2022, godz. 16:30 - Biuro HOCHBERG

Oscar został zaproszony do biura HOCHBERG, tematem była impreza openingowa nowego klubu w Los Santos na dzielnicy Rockford Hill. Nannie Larocque omówiła kilka zdań z Oscarem dając mu na koniec pendrive z muzykami na impreze, ten zadowolony swoim postępem w karierze myśli nad stałą współpracą w HOCHBERG.

03.07.2022, godz. 21:00 | 23:00 - HOCHBERG

Oscar "OSCARR" McGregor poprowadził impreze openingową w klubie HOCHBERG, który wraz z gwiazdami Los Santos znakomicie przeprowadził otwarcie nowego klubu. Na parkiecie było wiele celebrytów takichh jak; Blake Rawlings, Ayumi Amaya, Conan Finch, Carmella B, Diddy, Little oraz wiele więcej, również pojawiło się mnóstwo imprezowiczów którzy najwidoczniej świetnie sie bawili. (( https://li.v-rp.pl/posts/71853 ))

04.07.2022, godz. 23:00 - Pillbox Hill

Oscar McGregor podczas drogi powrotnej do domu z plaży, na której bawił się razem z przyjaciółmi miał wypadek samochodowy, obecnie leży on w szpitalu na tej samej dzielnicy na której miał wypadek, lekarze jednak powiedzieli że Oscar jest w nie najlepszym stanie, przez co niektóre plany mogą się przedłużyć. 

Spoiler

zdjątka które mam:  https://imgur.com/a/K0wWJ17

I3uLwers lubi to

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin