Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[BIZNES] CaraCara Tattoo Studio

Berlinlebt

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

CaraCara Tattoo Studio - studio tatuażu otworzone przez młodego, perspektywicznego przedsiębiorcę Zaina Eltabatabai'a, który od lat pracuje w zawodzie, a jego celem od dawna było otworzenie własnego studia. CaraCara stawia na doświadczonych tatuatorów, którzy posiadają odpowiedni bagaż doświadczeń gromadzony przez lata pracy w swoim fachu, trzon załogi studia to rzetelni, sympatyczni, kreatywni ludzie którzy potrafią spełnić oczekiwania nawet tych najbardziej wymagających klientów. Lokal w którym znajduje się studio został odkupiony od podstarzałego sklepikarza z Davis, który ze względu na swój zaawansowany wiek i brak potomstwa któremu mógłby przekazać swój sklep z artykułami spożywczymi, zdecydował się na sprzedanie go Zainowi, który od razu wynajął firmę wykończeniową której zlecił remont i odpowiednie dostosowanie lokalu na potrzeby studia tatuażu. Lokal jest urządzony w stylu nowoczesnym, a zarazem bardzo wszechstronnym i sprawia wrażenie miejsca przestrzennego w którym każdy czuje się komfortowo, na ścianach wisi mnóstwo projektów zrealizowanych przez CaraCara Studio, a w lokalu można wyczuć przyjemny zapach pobudzających zmysły kadzideł które rozbudzają zmysły klientów studia.

spacer.png

spacer.png

Spoiler

OOC:
Siema, gram na serwerze już od jakiegoś czasu, zawsze chciałem otworzyć własny biznes i padło na studio tatuażu. Myślę, że przez okres mojej gry na serwerze udało mi się zebrać odpowiednie doświadczenia i mniej więcej już wiem co jak działa, od jakiegoś czasu już zbierałem ekipę do projekt CaraCara także liczę, że nie zawiedziemy Waszych oczekiwań i im sprostamy pozdro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin