Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[BIZNES] Common Room Davis Pub

RichHomie

Rekomendowane odpowiedzi

Common Room - Davis Pub

1335593924_CommonRoom2.thumb.jpg.0cb85a9f15009eb4a4ad81de9cf8bc59.jpgLokal gastronomiczny ulokowany w dzielnicy Davis w jednym z najbardziej ruchliwych punktów. Lokal stanowi miejsce rozrywkowe dla całej społeczności Davis. W lokalu panuje klimat undergroundowy, a w piwnicach lokalu znajduje się raj dla nastolatków gdzie mogą wspólnie spędzać czas pijąc alkohol bez obaw o większe konsekwencje. Lokal zakłada funkcjonowanie głównie w godzinach wieczornych, wtedy to nocne życie na Davis się rozkręca i wszyscy zwolennicy mniej ekskluzywnych lokali odwiedzą nowy punkt rozrywki.

Menu Pubu nie zakłada wymyślnych drinków i dań serwowanych w topowych restauracjach w Vespucci. Mimo to, na standardowe trunki i frytki stekowe każdy może liczyć.  Przykładowe menu lokalu dostępne w godzinach wieczornych:

MENU3.thumb.png.5fbc2caebf20d081d811bb634cb91f56.png

OOC: Witam wszystkich czytelników, na wstępie chciałbym przeprosić za brak profesjonalizmu z jakim możecie spotkać się w tej aplikacji. Nie jestem ekspertem od grafiki, aplikacje wystawiam czysto formalnie, z zasady jestem zwolennikiem gry IC i sam rzadko przeglądam forum. Ze względu na niską aktywność gry w strefie Davis chciałem zaproponować alternatywne rozwiązanie do restauracji/klubów w centrum rozgrywki - Vespucci. Lokalizacja w której planuje rozwój tego biznesu jest coraz rzadziej odwiedzana przez graczy, mimo to może uda się jakoś powrócić życie w tym rejonie. Nie inwestowałem w grafika i zespół piszący aplikacje ponieważ stopa zwrotu z tej inwestycji będzie prawdopodobnie bardzo nisko. Lokal ma w planach działać głównie w godzinach wieczornych, ulokowany w centrum budynek będzie zauważalny przez co więcej osób pokusi się go odwiedzić. Powołaniem lokalu jest zapewnienie miejsca rozgrywki dla całej społeczności Davis. Dziękuje za wyrozumiałość i czekam na odpowiedź w temacie, posiadam już wykupiony lokal jakby była możliwość dodania tam kilku obiektów będzie mi bardzo miło.

Edytowane przez RichHomie

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin