Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Coffe Shop] GreenTime

KoneserJaboli2137

Rekomendowane odpowiedzi

POGO.pngGREENTIME WEED SHOP

Sklep, a zarazem palarnia marichuany zlokalizowana na South Central.(poniżej lokalizacja sklepu)

qqqqq.png

Ze względu na lokalizację, ściśle związany z gangami z okolicy, od 2018 prowadzony przez niejakiego Logana Brown'a, jednego z wyżej postawionych w hierarchi gangu z Chamberlain. Po aresztowaniu gangstera państwo przjęło jego własności prywatne, w tym również sklep z marichuaną. Za czasów funkcjonowania cieszył się on dużą popularnością wśród mieszkańców Ghetta. Realizował on również dostawy produktów na terenie miasta Los Santos. Propaguje on kulturę marichuany, nietylko sprzedając ją w postaci zwykłego suszu, sklep działa również jako "kawiarenka" dodając samą konopię w różnej postaci do artykułów spożywczych, takich jak choćby ciastka lub kawa, gdzie do przykładowo capuccino dosypuje się niewiele proszku konopnego, nie tracąc na smaku kawy. To właśnie ona w czasach świętności była ulubionym produktem konsumentów, zamawiana do biurowców "jako zwykła kawa" pomagała odprężyć się pracownikom. Moim zadaniem, zadaniem nowego właściciela jest odbudowanie dawnej duszy GreenTime Weed Shop'u i pielęgnowanie kultury marichuany. Poniżej przedstawiam wam moją propozycję na początkowe menu/cennik.

fast_mati.jpg

ooc: Siema wychodzę z moją pierwszą propozycją biznesu na serwerze. GreenTime Weed Shop ma się stać miejscem schadzek głównie osób z south central. Chcę urozmaicić rozgrywkę w tym jakże ważnym w RP miejscu, uważam, że lokalni przestępcy chętnie odwiedzać będą to miejsce, aby zakupić trochę zioła, nie wykluczam również bogatych i ciekawych akcji hostylnych w tym miejscu. Jeżeli chodzi o sam plan na rozgrywkę, to mam na myśli zakręcenie samego sklepu do czarnych interesów na South Central, ale co z tego będzie czas pokaże, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin