Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

018. Wywiad z młodą gwiazdą Flair Records, Tori Ramirez - o swoim związku z Pearl oraz godzeniu nauki wraz z graniem koncertów

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY ETHAN JASON | 24.06.2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.24_-_09.19.23.63.pngEthan Jason: Witam serdecznie! Z tej strony Ethan Jason a z nami w studiu, młoda gwiazda Flair Records, czyli Tori Ramirez! Dzięki, że chciałaś do nas wpaść! Obiecałem Ci to ostatnio, a ja słowa dotrzymuje!

Tori Ramirez: Hah, dzięki za zaproszenie i hejka wszystkim.

EJ: Minął prawie tydzień od festiwalu Sidedreamers, powiedz mi czy emocje już opadły od tamtego wydarzenia, czy czujesz jeszcze energię od tego eventu?

TR: Szczerze mówiąc, to emocje czułam jeszcze przez jakieś... dwa? Może trzy dni po festiwalu, wszystko właściwie dzięki wspaniałej publice, dla której mogłam zaśpiewać. W obecnym momencie właściwie już te wszystkie emocje mnie opuściły i skupiam się na innych sprawach.

EJ: To oznacza, że chyba dobrze wspominasz ten festiwal. Pytanie tylko, czy jeśli mogłabyś coś w nim zmienić, dodać lub zrobić cokolwiek inaczej, to zrobiłabyś to?

TR: Jeżeli mówimy tylko i wyłącznie o moim koncercie to nie zmieniłabym kompletnie nic, czułam, że dałam z siebie sto procent i jestem dumna z tego powodu. Co do ogólnej organizacji to też w sumie nie mam się do czego przyczepić.

sngine_8b1760905231be1de309c6ec10391222.pngEJ: Nie wiem, czy ktoś również mógłby się doczepić do twojego ostatniego kawałka - wydanego jeszcze przed festiwalem, 16 czerwca - pod tytułem Fast Time and Fast Night. Zastanawiam się - skąd przyszedł pomysł na tę piosenkę oraz jaka była wizja twórcza przy robieniu okładki?

TR: Właściwie to cała wizja tego naszła przez bliskie mi osoby, one mnie zainspirowały do tego, bym stworzyła coś pod szerszą publikę i chyba wyszło to na dobre. Co do okładki to była ona inspirowana PRIDE MONTH, chciałam stworzyć taki kawałek czy nawet album gdzie osoby ze środowiska LGBTQ mogłyby się poczuć lepiej, no i przede wszystkim by czuli, że mają wsparcie z mojej strony.

EJ: Ma to, jak najwięcej sensu i również my w Self Radio, wspieramy LGBTQ+, jednakże jest chyba jeszcze inny powód, dla którego ta piosenka jest tworzona. Albo raczej ktoś. Ktoś bardzo bliski do Ciebie, Tori.

sngine_c94ce76fb642ad567ba02bffcbd16a41.pngsngine_a85f181ed08455458eba3102509513fe.png

EJ: Na Lifeinvaderze jest określona jako Pearl - nie chce rzucać słów na wiatr - ale wygląda to na więcej niż na zwykłą znajomość, a nawet odważę się stwierdzić, że wyglądacie na bardzo słodką parę. Dlatego ciekawi mnie historia pomiędzy tobą Tori a Pearl.

TR: Tak. Pearl to moja dziewczyna. Poznałyśmy się w sumie w ciekawy sposób, bo byłam z pewnym chłopakiem w jednym lokalu, nie będę ukrywała, że odczuwałam lekkie znudzenie, jak i chęć ucieczki i wtedy właściwie naszła moja wybawczyni, która mnie stamtąd wyciągnęła, po spotykałyśmy się jeszcze parę razy, no i wiesz, jak to jest... polubiłyśmy się na tyle bardzo, że postanowiłyśmy spróbować innowacji i jak na razie jest to mój trzeci związek, pierwszy z dziewczyną i sądzę, że nie mogłabym sobie wymarzyć lepszej drugiej połówki.

EJ: Oj tak... miłość bywa ślepa i nie wiadomo kiedy i jak strzeli do Ciebie strzała przysłowiowego Amora. Cieszę się z twojego szczęścia w takim razie Tori i powodzenia.

TR: Dziękuję, Ethan.

sngine_93db6ddb3aef9d4f8859a8fdf4280f60.pngEJ: Pytanie, czy równie celna była strzała innego typu - chodzi mi tutaj o Blake Rawlingsa, który w pewny sposób Cię „ustrzelił” i postanowił zakontraktować w Flair Records. Powiedz mi, jak czujesz się w tak dużej wytwórni? Potrafi być to przytłaczające?

TR: Bycie w tak dużej wytwórni, jak Flair Records jest niesamowite. Czuje, że mogę spełniać marzenia dzięki ciężkiej pracy, którą staram się wkładać w swój rozwój. Czy potrafi być to przytłaczające? Uważam, że czasami tak, jest to druga najlepsza wytwórnia, zaraz po SUGA i czasami faktycznie dochodzi do takowych momentów gdzie faktycznie, można odczuć przytłoczenie. Ale też co do tego, czy Blake oddał celny strzał, wybierając mnie? Powiem, że tak. Sądzę, że robię tyle ile tylko mogę, by nie zawieść wytwórni, Blakiego czy Torinators, więc krótko mówiąc, uważam, że wybrano dobrze, stawiając na mnie.

EJ: Cóż, zadaje to pytanie, bo jednocześnie będąc w Flair, dając koncerty, tworząc muzykę - jeszcze się uczysz na ULSA i zastanawiam się, czy łatwo jest pogodzić to wszystko z nauką?

TR: Szczerze mówiąc, to łatwo się to łączy, na ULSA nigdy nie miałam problemów z ocenami, przez to mogę sobie pozwolić czasami na odcięcie się od zajęć i zainspirowanie się przykładowo nad jakimś następnym utworem. Początki bywały faktycznie ciężkie ze względu, że nie wiedziałam jak sobie to wszystko poukładać, ale z biegiem czasu wszystko udało się ułożyć w jedną całość i teraz mogę powiedzieć, że połączyłam przyjemne z pożytecznym.

EJ: Miejmy nadzieje, że wykładowcy, którzy uczą Tori, nie usłyszeli tej części, bo będą chcieli mocniej Cię przycisnąć i Ci nie odpuszczą nauki!

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.24_-_09.17.36.71.pngEJJa wiem, że na pewno nie odpuszczę i muszę zapytać o twoich przyszłych planach. Co takiego Tori Ramirez ma w planach? Jaka szykuje się dla niej przyszłość?

TR: W następnym miesiącu wydaje swój pierwszy album, który będzie nosił nazwę Love & Respect, sam album jak nazwa wskazuje, będzie głównie o miłości oraz szacunku do ludzi, poza dropem albumu to już za dwa dni...? Yeah, za dwa dni dam swój koncert Sprunk Shower, gdzie między innymi zagram swoją drugą przedpremierową nutkę z nadchodzącego albumu.

EJ: Okej, mamy na co czekać w takim razie! Powoli kończąc rozmowę z Tobą, daje Ci teraz pięć minut do swoich Torinators! Co chciałabyś przekazać swoim fanom oraz tym którzy jeszcze nimi nie są?

TR: Chciałabym podziękować wszystkim za wsparcie, szczególnie Blakiemu, Pearl, jak i całemu Torinators, to dzięki nim mam siłę tworzyć i rozwijać się dalej, jestem im strasznie wdzięczna za to, a co do osób, które nie są w Torinators? Cóż... mogę was tylko zaprosić, by dołączyć do tego zacnego grona cudownych ludzi gdzie każdy znajdzie dla siebie miejsce. No i przede wszystkim zapraszam was już w sobotę na mój koncert i za miesiąc na drop Love & Respect.

EJ: Z naszej strony dziękuje Tori Ramirez do przybycia do studia, dziękuję Ci jeszcze raz! Mówił do was Ethan Jason, Self Radio - do usłyszenia lub zobaczenia!

buttonselfradio.png

Edytowane przez Djabeu
cxc, jedrekk, Nexisten i 10 innych lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin