Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Studio Tatuażu] Los Santos Tattoos

chudypzdr

Rekomendowane odpowiedzi

LSTO.thumb.jpg.7143add4812e49d713811d8b22ca94a1.jpg

534534z7.png.b355be52506e786d969227565cdb4c6d.pngLos Santos Tattoos 
Studio tatuażu przedsiębiorstwo założone przez gościa znanego w tej branży Arnold'a Fokine. Lokal który obecnie stacjonuje na El Burro był zapustoszały i nikt nie korzystał z tego miejsca, od pewnego czasu cieszy się sporą popularnością wśród miłośników klimatu rock'n'roll których nie brakuje na zamieszkałym El Burro. Studio oferujące szeroki zakres usług takich jak tatuaże czy piercing, projekty które są wykonywane autorsko przez samego Arnold'a. Właściciel nie tylko poszedł w dziedzine tatuażu, ale również zapewnił mieszkańców w dziedzine piercingu, każdą część ciała. Arnold Fokine, powiązany z klubem motocyklowym ( White Order MC ), mężczyzna który utoższamia się z członkami klubu motocyklowego, oni wyrobili mu renome na El Burro znanego tatuażysty, jego wiedza i profesjonalizm jest nie do pobicia po przez lokalnych mieszkańców El Burro. Klienci zazwyczaj otrzymują dodatkowe wskazówki jak się obywać ze świeżym tatuażem czy też piercingiem, lokalni mieszkańcy przywiązują się do lokalu po przez jakość wykonywanych usług przez studio.

Los Santos Tattoos dodatkowy biznes w którym będzie prowadzona rozgrywka po przez graczy z organizacji przestępczej ( White Order MC ), również mam mega zajawke na prowadzenie studia tatuażu i chce dorzucić od siebie kilka groszy w kierunku biznesu. Jak wiadomo znacie mnie z prowadzenia biznesów i każdy mój biznes wypalał do dnia dzisiejszego biznes (Redo Security) istnieje, oddałem go w dobre ręce i z tym biznesem będzie tak samo, pozdrawiam was cieplutko i proszę o zaśpiewanie dla mnie (AS NA MIAMI) wiadomo przez kogo.

Edytowane przez chudypzdr

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin