Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[23/12] [LIVE] @MOXXXY_

thaZu

Rekomendowane odpowiedzi

LOOuPNV.png**W piątkowy wieczór na social mediach MOXXXY pojawił się livestream, na którym artystka po raz kolejny zaprezentowała się na tle studia nagraniowego 101 Records. Podczas około godzinnej transmisji w trakcie której dziewczyna wdała się w luźny dialog ze swoimi obserwującymi głównym tematem okazał się jej niedawny projekt - CYBERPSYCHXSIS. MOXXXY nie szczędziła pytań by zebrać słowa pochwały jak i krytyki dotyczące jej dzieła ale i również zdradziła co nieco więcej na temat jej następnych ruchów oraz dalszej promocji samego krążka.**

**MOXXXY uśmiechnęła się od ucha do ucha, szczerząc w radosnym uśmiechu zęby. Przeskakuje wzrokiem między pytaniami w komentarzach, obiektywem kamery i losowymi punktami w studiu**

M: Muszę przyznać - jesteście NIESAMOWICI. Mówię to poważnie. Cieszy mnie niezmiernie to jak bardzo przypadła wam do gustu moja muzyka i moje performance w klubach w Santos, ale podchodząc do release'u Cyberpsychosis w życiu nie spodziewałam się, że odbiór będzie aż tak dobry. Cały nakład fizycznych kopii jakie przygotowaliśmy rozszedł się momentalnie. Tak, tak, wieeem! Wiem, że są osoby, które nie zdążyły bądź dopiero co trafiły na moją twórczość i chciałyby przygarnąć krążek na swoją półkę. Mam dla was dobre wieści! Dziś o północy na sklepie internetowym wznowimy sprzedaż. Przygotowaliśmy dla was kolejny drop a shipping rozpocznie się już zaraz po świętach. Tym razem nie zmarnujcie okazji, bo więcej takich nie będzie! (...) Dlaczego? Na chwilę obecną nie traktuje tego projektu jako swoje Magnum Opus i to dopiero początek tego co chciałabym wam przedstawić. Być może w przyszłości powstanie remaster Cyberpsychosis i ponownie trafi na półki, być może przygotuje dla was, moi cyberpunkowi wariaci, jakieś inne atrakcje...Kto go wie! Fakt jest taki, że nie zatrzymujemy się tutaj i już więcej wkrótce!

**Poprawiła się na sofie i podśmiechując pod nosem przerzuciła nogę przez nogę. Puściła oczko do obiektywu w kierunku oglądających transmisje.**

M: Yeah! Ja również jestem w szoku z tego jak ten mural na Vespucci Beach wyszedł cudownie. Prawdziwy powiew Night City w Los Santos, huh? *chichocze* Jak dożyjemy czasów holograficznych reklam to możecie być pewni, że dostaniecie ode mnie hologram niczym JOI z Bladerunner 2049. A póki co... Mogę wam jeszcze zdradzić, że wkrótce wracam na scenę! Kiedy? Gdzie? Dowiecie się wkrótce!

**Rozbawiona zgarnęła swojego ulubionego pluszaka, którego usadziła na udzie. Uniosła brew czytając jeden z kilku krytycznych komentarzy w swoim kierunku.**

M: Nie każdemu musi się to podobać, right? Ale w tym wszystkim jest coś z czym się muszę zgodzić i do czego przyznać. To racja, że moje brzmienia są dość agresywne. Mocne, brudne, nie każdemu przypadną do gustu. Ale nie zapominajmy, że muzyka jak i sama sztuka jest czymś co ma łączyć, aye? Ogólnie tworząc cyberpunkową kreacje wokół siebie i swojego projektu odgórnie skazałam was na taki przypływ mocnej muzyki. Ten świat, te uniwersum...Już takie jest. Cyberpunk do was jeszcze wróci ale teraz mam plan na coś innego. I gwarantuje wam, że się nie zawiedziecie. I nie zabraknie też i tutaj Sci-Fi!

**Widząc komentarze zaskoczonych oglądających wybuchła cichym chichotem i machnęła ręką, starając się ich uspokoić.**

M: Wszystko gra, ludziska. Możecie być pewni, że to co dostaniecie na pewno wam przypadnie do gustu. Anyway! Dajcie znać, który utwór z EP wam się najbardziej spodobał! Mam nadzieję, że z osobami z Santos i okolic widzę się już wkrótce pod sceną. Oh! I mam jeszcze mały prezent dla was!

**Wyciągnęła się w kierunku stolika przed sobą. Energicznie postukała po klawiaturze a ciszę między dialogami dziewczyny przerwała wydobywająca się ze sprzętu muzyka**

M: Mały out-take z Cyberpsychosis. Nie zdążyłam z dopracowaniem tego tracka na czas, sprawił mi też sporo problemów z dokończeniem...

**Wyraźnie zadowolona wsłuchując się w swój utwór poczęła się delikatnie bujać na boki w rytm muzyki. Uśmiechnęła się szeroko wracając spojrzeniem na obiektyw.**

M: Bussin', innit? *chichocze* To miał być pierwotnie Neurogenic Shock lecz finalnie projekt poszedł do szafy i natchniona przez Toxic Avenger postanowiłam pójśc w nieco inny klimat. Koniec końców wyszło chyba dobrze, huh? Yeah...Czułam cholerną potrzebę się wam pochwalic tym out-take i w pewnym sensie zobowiązana widząc jak ciepło przyjęliście mój debiutancki projekt. Poznęcam się nad wami troszkę... Chcecie full release? Say no more...!

**Podśmiechując wesoło puściła oczko i złożyła z palców serce w kierunku obiektywu.**

M: Święta już za rogiem...Pora teraz odpocząć, spędzić czas z rodziną, podładować injector tyrozyny i wypoczęci widzimy i słyszymy się już wkrótce, aye? Wesołych świąt dla was wszystkich! Kocham was i dziękuję, że jesteście. Odmieniacie moje życie!

**Posłała całusa w kierunku oglądających i z uśmiechem na twarzy pomachała na zakończenie transmisji.**