Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #58: Noworoczny Vibe

MyNick

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 15.01.2023 o 10:19, Jackal napisał:

Wczoraj była wgrana łatka, która miała nieco usprawnić te lagi. Jak coś wszystkie takie info masz na discordzie w zakładce info-dev.

Właśnie wydaje mi się, że sama łatka niewiele zmieniła w kwestii optymalizacji i zastanawiam się, czy jej wgranie to było max prób naprawy stanu sprzed aktualizacji i czy dalej możemy liczyć na naprawienie tego w przyszłości (mam nadzieję, że w niedalekiej) 

Ta "łatka" jedyne co zmieniła to stan pogorszenia mojej psychiki, bo teraz zamiast przelotnych lagów i spadków FPS mam katorge i sieczke ścinek, lagów, dropów, bugów, gówien że aż RTX mi sie pali przez co musze grać na LOW ale dobrze bo teraz gra przypomina SAMPa więc poczułem nutke nostalgii, która dała mi zastrzyk dopaminy

PS ah no i jeszcze wspomne - jak komuś te aktualizacje poprawiły FPS to znaczy że ma słaby komputer. Zauważyłem że optymalizacja sie polepszyła tylko wśród posiadaczy słabych PC
(nie, to wcale nie jest prowo tylko suma moich doświadczeń)

Edytowane przez PRAWICZEK

• 1 miesiąc temu...

Proszę o oddanie okularów i inne akcesoriów do sklepu, ktoś usunął wszystkie stare sklepy z serwera i nie ma teraz możliwości kupienia np. okularów, czapek.

Potrzebne jest to jeśli ktoś używa ubrań z /g [] ubranie - np. FD, PD...

Edytowane przez Awdgb
0mercy i cosfeh. lubią to

2 godziny temu, Awdgb napisał:

Proszę o oddanie okularów i inne akcesoriów do sklepu, ktoś usunął wszystkie stare sklepy z serwera i nie ma teraz możliwości kupienia np. okularów, czapek.

Potrzebne jest to jeśli ktoś używa ubrań z /g [] ubranie - np. FD, PD...

tak samo powinni przywrócić sklep z maskami bo aktualnie poza botem chyba nie ma opcji kupienia takowej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin