Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

The Pit Tatto

Kamikaze

Rekomendowane odpowiedzi

thepit.png.3bd525c7b81f700e56e4ede9f6f5e43c.png

The Pit Tatto- jest to innowacyjna firma, która posiada sieć firm w całych Stanach Zjednoczonych. Obecnie firma posiada nowego szefa, którym  jest Daniel Murphy i ma w swoim asortymencie dużo udogodnień dla klientów. Począwszy od staro dawnego tatuażu robionego młotkowo, kończywszy na dziarze zdobionej tuszem UV.
 Dla pracowników mamy: System zmianowy lub czterobrygadowy, do tego dochodzą premię uznaniowe i dodatek za pracę nocną do 30% !

Kogo szukamy?

Pracownik: Powinien posiadać doświadczenie minimum 2 letnie w pracy z narzędziami do robienia tatuaży. Być uczciwy w stosunku do przełożonego, nie spóźniać się a przede wszystkim nie tolerujemy osób nadużywających alkoholu!!

Kontakt:

Daniel Murphy - 831-980

spacer.png

tattomap53.thumb.jpg.11f5d77b2c3ee13db6491bee92408780.jpg

OOC:
Siemanko, ostatnim czasy zauważyłem, że ciężko jest zrobić tatuaż na Vespucci,
i tą firmą chciałem to zmienić. Poprzez dobre zarządzanie zasobami ludzkimi i dobrą organizacją . tyle z mojej strony, liczę na akceptację apki .

spacer.png

“Music is the strongest form of magic.”
― Marilyn Manson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin