Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[PROJEKT IC] ⚡95 s'c; listen to the whispers of your soul

Apogeum

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

M7z15FL.jpeg

Cześć, myślę, że to będzie jedna z końcowych wiadomości w tym projekcie, nadszedł taki moment gdzie już nie ma takich chęci grania trzeci rok, opierający się na tym temacie, władowaliśmy od siebie tutaj wiele czasu, wykorzystaliśmy większość kreatywnych pomysłów jakie oferowaliśmy opiekunom by wspomóc strefę, nakręcić środowisko i zorganizować wiele eventów dla społeczności. Przewinęło się przez nasz DC 270 osób, dzięki temu poznaliśmy wiele ciekawych ludzi i stworzyliśmy sporą ekipę, która została z nami do tej pory. Chciałabym podziękować, zwłaszcza wszystkim, którym chciało się grać, napędzać to i motywować innych, kiedy czasami brakowało na to czasu, a nawet chęci. Nie jest powiedziane, że ten projekt nigdy nie wróci, ale na ten moment nie ma sensu trzymać coś co nie smakuje już jak kiedyś. Życzę powodzenia innym projektom w prowadzeniu swoich pomysłów i planów w rozwój strefy, to by było na tyle z mojej strony, 95 przechodzi na emeryturę.
Wymieniłabym tutaj wszystkich z którymi mieliśmy przyjemne wątki jak i współprace przez ten kawał czasu, ale brakło by mi dnia, jeszcze raz dzięki wszystkim 🫡🤝

Spoiler

DYoR91O.gif

@Nsx

Making mistakes is a philosopher's privilege; only fools never mess up.

spacer.png

Co można, by było dodać do wyższego posta? Projekt, jak każdy inny w strefie funkcjonował raz lepiej, raz gorzej, ale przez te ponad dwa lata reprezentował swój poziom w rozgrywce. Postacie, które tworzyły jego główny core rozwinęły się na tyle, że ciężko mówić o podziemiu zresztą strefa sama od tego ucieka. Mogę podziękować z góry każdej osobie, która włożyła choć trochę starań w ten projekt oczywiście główne dla @Apogeum za pomoc w prowadzeniu tego wszystkiego.

Qaczi., Offline, aikon i 10 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin