Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

W/S Armenian Power 13

SzukamyTwojejZony

Rekomendowane odpowiedzi

Żoną miałam być, miał być ślub i wesele też

Już zaprosiłam gości, kapela z rodzinnych stron

Miała tam grać polkę na dwa

Matki pobłogosławiły dawno nam 

Był umówiony ksiądz, bukiet mi przywieźli z białych róż

Welon już na głowie, kościół pęka w szwach

Babcia we łzach cichutko łka

Organista daje znak, a Jego brak

Sukienka samotnie w szafie lśni, nie założy jej już nikt

Nie dowie się

Czemu tak stało się

Zamiast "tak" On zajebał jej 

fdsf(2).png.cb0cb1863a9205508b59e205d01da5eb.png

image.png?width=563&height=754Interesuje cię nasza gierka i chciałbyś być częścią BIG BAD AP GANG? Nasze drzwi są otwarte na kolejną generacje armos gotowych zarobić trochę dolarów dla siebie i ormiańskiej siły, a przy tym ogarnąć jakąś ciekawą gierkę i niezliczone wątki.

• Szukamy przede wszystkim Ormian z West Vinewood w wieku (16 - 24) lat. Waszym głównym celem powinna być walka o respekt członków AP i uzyskanie jump-in. Stawiamy na kreacje postaci.
  • Celujemy w postacie, które będą zaplanowane, ale też nie chcemy speców od hakowania Białego Domu. Jeśli głównym planem na zarobek twojej postaci jest handel narkotykami, jest to okej.
  • Wprowadzamy was w świat Armenian Power, wystarczy, że jesteście zainteresowani taką gierką. Wszystkiego was nauczymy.

Aplikujcie tutaj albo kontaktujcie się na discord - vuuls.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin