Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

077. DJ ASTRO dalej nie komentuje w żaden sposób doniesień na swój temat! Czy producent nowym albumem zjedna sobie fanów?

przekadzia

Rekomendowane odpowiedzi

DjVClPb.png

BY GABRIELLE MILLS | 29.03.2023

**Na stronach Self Radio w godzinach wieczornych został opublikowany materiał z rozmowy, którą przeprowadziła Gabrielle Mills. Tym razem gościem dziennikarki był DJ ASTRO. Materiał jak zawsze dostępny w formie nagrania ze studia oraz transkrypcji.**

Gabrielle Mills: Witam Los Santos! Mówi dla was Gabrielle Mills prosto ze studia Self Radio. Dzisiaj mam przyjemność porozmawiać z człowiekiem, który w ostatnim czasie zrobił sporo zamieszania w sieci. Miło mi powitać Maksima Morozowa znanego jako DJ ASTRO! Cześć Maksim. Mam nadzieję że gościsz u nas z dobrym humorem?

Maksim Morozow: Witaj Gabrielle. Witaj Los Santos. Jak najbardziej goszczę dobrym humorem i jestem podekscytowany tym że mogę u Was gościć po raz pierwszy.

Gabrielle Mills: I my również się cieszymy że w końcu miałeś okazję zjawić się u nas. Powiedziałam, że ostatnio zrobiłeś sporo szumu w sieci. Zapewne zdajesz sobie sprawę że nie odpuszczę ci tematu artykułu Celebrity Preview. Jak się odniesiesz do informacji tam zawartych?

Maksim Morozow: Każdy dobrze zna Celebrity Preview i dużo chyba nie muszę mówić na ten temat. Jak mam być szczery to nie mam zamiaru odnosić się do informacji zawartych w danym artykule.

Gabrielle Mills: Mimo wszystko skądś musieli wziąć te informacje. Wiesz jak mówią... w każdej plotce jest ziarno prawdy. Ale jeżeli nie chcesz odnosić się do artykułu to chociaż zdradź naszym widzom czy masz na pieńku z Baby Rayem?

Maksim Morozow: Nie mam na pieńku z nim, ostatni raz kiedy miałem z nim większy kontakt z czego co pamiętam to było kilka miesięcy temu podczas jego występu. Myślę że rozeszliśmy się w dobrych relacjach. Jak to niektóre osoby twierdzą "uratowałem" mu koncert, całość dobrze wspominam tak samo jak całą imprezę.

Gabrielle Mills: Mimo twoich słów zostałeś przedstawiony jako oprawca. Na dodatek ten artykuł miał swoje konsekwencje. Została zakończona współpraca z GENERATION A. Z twojego punktu widzenia masz jeszcze szansę żeby tam powrócić?

Maksim Morozow: Tak to prawda moja współpraca z GENERATION A została zakończona, ale pewnych kwestii takich jak powrót czy co tam się wydarzyło wolę zachować dla siebie.

spacer.png

Gabrielle Mills: To może lekko zmodyfikujmy sytuację. Masz możliwość powrotu. Czy chciałbyś wrócić? Dla wielu twoich fanów jest to na pewno nurtująca kwestia.

Maksim Morozow: Jak to mówią trzeba iść do przodu. Doceniam pomoc oraz szansę rozwoju jaką dostałem od Lexie, trzeba iść dalej. Pewniej się czułem jak działałem na własną rękę. Zapewne polecą pytania typu, czy Generation A limitowało Cię? Nie, chcieli dla mnie jak najlepiej i nie limitowali mnie w żadnych decyzjach które chciałem podjąć co do mojego rozwoju w karierze.

Gabrielle Mills: Zdrowa współpraca i szanowanie siebie nawzajem. To dość ważne żeby umieć znaleźć złoty środek. A czy masz zamiar teraz działać solo w prowadzeniu swojej kariery czy rozglądasz się nad inną wytwórnią?

Maksim Morozow: Trudno powiedzieć co się stanie za jakiś czas, aktualnie planuje działać samemu, jak to robiłem przez dłuższy okres czasu przed dołączeniem do wytwórni czy założeniem własnej.

Gabrielle Mills: Czyli jakiś plan jest. No dobrze. Odejdźmy może trochę od tego co się dzieje w sieci i przejdźmy do tego z czego jesteś przede wszystkim znany. Jesteś producentem sporej ilości kawałków. Jak rozmawiałam z Asami to powiedziała że bardzo dobrze się wam współpracowało. Wolisz tworzyć dla siebie czy raczej dla innych. A może nie ma dla ciebie znaczenia?

Maksim Morozow: Współpracuje z wieloma artystami - mniejszymi czy większymi jednym z nich jest Asami. Traktuje produkcję jako hobby, a nie jako pracę. Wolę tworzyć z kimś ponieważ to daje mi większe wizje i wiele więcej pomysłów. Lubię eksperymentować gatunkami muzycznymi oraz dźwiękami, muzyka powinna łączyć a nie dzielić. A pracowanie z innymi ludźmi pozwala mi na rozszerzenie moich pomysłów co do twórczości. Każdy spogląda na wszystko inaczej i to jest piękne w muzyce.

Gabrielle Mills: Jesteś w stanie przy takiej współpracy stworzyć coś nieoczekiwanego. A jeżeli chodzi o tworzenie jeszcze. Jest jakiś gatunek bądź osoba, gdzie nie podjąłbyś się stworzenia utworu?

Maksim Morozow: Nie ma takiego gatunku czy osoby, lubię wyzwania i próbowania nowych rzeczy.

Gabrielle Mills: Więc twoim słowniku nie ma słowa niemożliwe. Dobrze wiedzieć. Nie działasz tylko dla innych ale tworzysz również numery na swoje konto. Na początku miesiąca miała miejsce premiera "RINGTONE". Już po czasie, możesz powiedzieć że jesteś zadowolony z tego utworu czy widzisz jakieś błędy?

Maksim Morozow: Z czasem jak przeglądam swoje produkcje są chwile, że nie jestem z nich zadowolony, bo wiem że mógłbym pewne rzeczy lepiej dopracować, chodzi tutaj konkretnie o miks oraz mastering.

Gabrielle Mills: Więc nie popadasz w samo zachwyt?

Maksim Morozow: Można tak powiedzieć, ale wiem że daje z siebie wszystko - sto procent i doceniam swoją pracę z której finalnie jestem zadowolony. Czasami słucham swoich pierwszy utworów, które wydałem i widzę ten progres jaki zrobiłem z którego jestem najbardziej zadowolony.

Gabrielle Mills: I pewnie dalej będziesz się rozwijał. Tym bardziej że ten ostatni kawałek jest zapowiedzią twojego nadchodzącego albumu "STORIES". Zdradzisz nam coś więcej na temat albumu? I oczywiście kiedy możemy się go spodziewać?

Maksim Morozow: Sam pomysł albumu był wyrzuceniem z siebie emocji oraz słabszych chwil. Co do publikacji samego albumu, sprawy się trochę skomplikowany ale pracuje nad wszystkim i myślę, że jeszcze w następnym miesiącu się pojawi.

spacer.png

Gabrielle Mills: Mam nadzieję że nie będziesz trzymał swoich fanów długo w niepewności Maksim. Ogólnie ciekawi mnie jak DJ oraz producenci z codziennych dźwięków potrafią zrobić coś niezwykłego. Tak naprawdę dajecie tym dźwiękom drugie życie, a raczej brzmienie. Czy w albumie uświadczymy właśnie czegoś takiego?

Maksim Morozow: Cały album jest stworzony w gatunku z którego jestem najbardziej znany czy jak ktoś woli rozpoznawalny na scenie muzycznej ale na pewno nie zabraknie niespodzianek jak to jest u mnie w albumach.

Gabrielle Mills: Dajesz wiele smaczków nam tutaj co do tego albumu. Maksim trzymam kciuki że uporasz się z komplikacjami i wydasz go jak najszybciej. A tak na koniec powiedz nam jeszcze... jak myślisz o przyszłości to widzisz siebie w muzyce czy raczej w czymś innym?

Maksim Morozow: Nie widzę siebie w czymś innym niż muzyka, tak jak wspomniałem traktuje muzykę jako hobby i chciałbym się w tym rozwijać.

Gabrielle Mills: W porządku. Dobrze mieć pasje którą sukcesywnie się rozwija. Maksim zbliżamy się do końca i tradycyjnie daję moim gościom chwilę na wolny wywód. Czy to pozdrowienia czy naprostowanie jakiś niedomówień. Więc właśnie teraz kamera jest twoja.

Maksim Morozow: Dziękuje jeszcze raz Self Radio za zaproszenie i mam nadzieje że to nie jest moja ostatnia wizyta w tym miejscu. Chciałbym również pozdrowić moich fanów oraz bliskich, którzy śledzą ten wywiad.

Gabrielle Mills: Też mam taką nadzieję że jeszcze będziesz u nas gościł nie raz. Dziękuje ci za to że mieliśmy okazję porozmawiać. Moim gościem był Maksim Morozow znany szerzej jako DJ ASTRO! A my widzowie zapewne słyszymy się i widzimy już niedługo. See ya!

**Obraz uchwycił jeszcze całą scenerię, a następnie na środku ekranu pojawiło się logo Self Radio. Obraz płynnie przeszedł w czerń i pojawiły się napisy członków ekipy odpowiedzialnych za realizację programu.**

pbNdPR4.png

Edytowane przez przekadzia

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin