Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/John Wesly] AdireN

Adiren

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta:  https://forum.v-rp.pl/profile/8197-adiren/
Link do konta oskarżonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC): John Wesly, Kierownik firmy Yellow Cab(Niestety nie pamiętam nicku i nie mam go na screenie)
Powód składania skargi: Obraza, mieszanie ooc z IC pod /w, metagaming.
Wyjaśnienie sprawy: Witam, chciałbym zgłosić skargę na dwie osoby John Wesly oraz jeszcze na jedną (niestety nie pamiętam już jego nicku ic, ale kolega Wesly ją zna). Akcja miała miejsce wczoraj wieczorem gdy stałem sobie na taxi i czekałem na klientów pod klubem, razem z taksówkarzem z innej firmy. Przez ponad godzinę było wszystko git spokojnie sobie staliśmy bez interakcji IC. Po godzinie moja postać zamieniła pare słów z John Wesly o branży, był tam też jeden dość istotny wątek jeśli chodzi o obsadzanie przez firmę taxi lokalów. Moja postać skłamała go, że firma, w której pracuje ma takie pozwolenie. John Wesly przez cały ten czas stał obok mnie i nie wykonał żadnej interakcji IC względem innych osób, które mogłyby coś o mojej postaci wiedzieć. Po 2-3 minutach od rozpoczęcia tego wątku nagle wyszedł owy kierownik firmy taksówkarskiej i jeden przestawiciel klubu(w tym samym czasie). Kierownik wskazywał animką na mój pojazd a owy przedstawiciel przyszedł do mnie i kazał się zawijać, ponieważ nie mam pozwolenia na stanie tam. Nawet nie zapytał z jakiej firmy jestem, oraz jak się nazywam. Po tej akcji szybko wezwałem do akcji supportera @Show, który pomógł mi częściowo rozwiązać sprawę jednak John Wesly został ukarany AJ tylko za obrazę pod /w oraz mieszanie IC w OOC, ponieważ nie mógł zobaczyć szczegółowych logów. Proszę o surowe rozwiązanie tej sprawy, ponieważ sytuacje metagaming są jednymi z najgorszych, które psują całkowicie grę RP. Poniżej wstawiam screeny z dowodami, gdzie na ooc pojawia się informacji o DC-DISCORD wysyłana właśnie do owego kierownika, oraz jak się później okazało wylew płaczu na głównym serwerze Vibe, gdzie oskarżony pyta co to metagaming i przyznaje się do niego.
Pozdrawiam oraz oczekuję wysokiej kary za brak podstaw roleplay'u.
Dowody:
image.png
Obraza na /w oraz mieszanie IC z OOC
image.png
Informacja do Kierownika(Nie był nim Jivan Muradian) taxi aby zobaczył coś na discordzie.

image.png
Kolejna obraza pod /w

Kolega wyżala się na ogólnym Discordzie Vibe, oraz pyta graczy co to jest metagaming i troszkę niżej opisując sytuację przyznaje się do niej.
image.png

Edytowane przez Adiren
lietrówki + dodanie inforamcji o braku możliwości zobaczenia logów przez Show'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin