Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Skarga nick ic Max Donitz

mckozi22

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta: https://forum.v-rp.pl/profile/19442-mckozi22/
Link do konta oskarżonego
: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC) Max Donitz
Powód składania skargi: Bezkarność ze strony adminów oraz odwalanie gracza.
Wyjaśnienie sprawy
Facet gra naziola który zaczepia praktycznie każdego, gdy mu nie wyjdzie pisze do adminów o cofke akcji. Wczoraj wraz z kolegą wbiegli do baru, jeden bez kija drugi z i powalili 8 ludzi do bw, Max dostał wpierdziel i później dowiaduje się że akcja cofnięta. Następnie tej samej nocy chciał zgwałcić babkę na plaży, znów został powalony i wezwał admina który oczywiście cofnął mu akcje. Teraz miałem akcje gdzie podszedł do mnie, napisał że skopuje mnie z motocykla. Od razu po napisaniu akcji nie dał chwili na reakcje i zaczął akcje dynamiczną. Dostałby na łeb gdyby nie to że zaczął uciekać, to wróciłem na motocykl a ten znów w moim kierunku zaczął biec żeby z niego mnie zwalić. Ja zacząłem już jechać, on podbiegł do mnie i dostał kopa(chociaż przez jego ping niby go potrąciłem XD) No i znów wezwał admina. Radzę zrobić coś z nim bo przez takie coś grać się odechciewa i on staje się bezkarny.

aces, 5000, Jopas i 3 innych lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin