Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[13.07] Lil Nath [IG LIVE]

Antiv

Rekomendowane odpowiedzi

ZdobIj5.png**W godzinach wieczornych dnia 13 lipca na instagramie początkującego rapera, pojawił się niezapowiedziany live; gdzie Lil Nath siedział na fotelu ze szklanką whiskey. Podczas trwania streamu leciały w tle bardziej luźne piosenki, w tym również pomiędzy innymi nutami przewijały się wypuszczone utwory Nathaniela (Lil Nath - Past & Ride) **

**Nathaniel Minstone dolał przed obiektywem więcej Whiskey do szkła, biorąc większy łyk widząc wchodzących ludzi, wyszczerzył kły.**

Nathaniel Minstone mówi: Yoo..  dobrze was widzieć, odpaliłem zobaczyć ile was się zbierze i jaka jest aktywność w tych godzinach..  Przy okazji chciałem pogadać z wami i wyjaśnić kilka tematów, czujecie mnie?

**Nathaniel Minstone przechylił szkło i zaraz odstawił je na bok, przecierając dłonie wziął większy wdech, zaczytując się w teksty jego widowni**

Nathaniel Minstone mówi:  Cieszę się, że siadł wam mój nowy kawałek, nie mam zamiaru przestać wypuszczać i niedługo będę siadał do kolejnego kawałku, który pojawi się niebawem. Mam trochę od siebie do wyrzucenia. Co do contentu tanecznego, też się przykładam do tego i podejrzewam, że pojawi się szybciej niż kolejny kawałek. Jak mówiłem i dobrze jest wiadome, taniec to jest coś, co tak samo jak muzyka pozwala mi na wyrzucenie z siebie emocji, które się za mną ciągną.

**Nathaniel Minstone czytając komentarze widowni, zahaczył o jeden; parsknął śmiechem i wziął w dłoń naczynie biorąc kolejny łyk od razu po upiciu odpowiadając.**

Nathaniel Minstone mówi: Yeah.. widziałem, co ten Crimzo Cinco.. czy jak on ma ksywę, próbował mnie zaczepić. Nie jestem z tych, co lubią odpowiadać na takie zaczepki jakiś nieudanych graczy, próbujących zaczepianiem innych wyjść z tego, skąd żyją. Koleś.. mówi, że się przestraszyłem go czy jakoś tak..? Damn.. ten koleś niczym do mnie nie wycelował ciężkim, zniszczył mi plakaty, które mógłbym kupić jeszcze pięć razy tyle.. Damn, tragedia.. **parsknął śmiechem i pokręcił głową na boki, biorąc następny łyk ze szklanki.**  Słyszałem, że nawet Mask Off wymyśliło już jego kategorie.. i nie wiem, co mam myśleć, nie? Ten koleś zrobił love song, który jego laska zweryfikowała i ma taką wartość, że postanowiła odbić od niego..  Wydaje mi się, że powinienem zobaczyć, co się dzieje w okół siebie. Nie będę mieszał się dalej w ten temat, to jest moja pierwsza i ostania odpowiedź na zaczepki tego durnia.

**Nathaniel Minstone na pełnym wyluzowaniu wypowiedział się na temat zaczepiającego go rapera, pokręcił głową na boki i spojrzał na czat - dopijając do końca trunek ze szklanki.**

Nathaniel Minstone mówi: Taka rada.. ode mnie, jak chcecie działać w sieci.. To na pewno NIE bierzcie przykładu z tego faceta i nie bądźcie durniami w mediach. Idźcie za tym, czym chcecie iść i róbcie to. Starajcie się tworzyć coś swojego, gdzie wybiega to od tego, co aktualnie się pojawia w sieci. Róbcie swoje i bądźcie sobą. Aight.. to będzie na tyle z mojego przekazu, chciałem zobaczyć jak to działa i przekazać wam dalsze informacje, trzymajcie się guys; peace.

**Przed zakończeniem stream, jeszcze posiedział z widzami pare minut, bujając się do lecących nut, jakie leciały na live i odpowiedział na luźniejsze pytania widzów dotyczące jego samopoczucia oraz zamienił parę luźnych słów o życiu będąc w pełni otwarty w ich kierunku. Na samym końcu jeszcze raz się pożegnał, wyłączając transmisje. Po kilku minutach stream pojawił się jako zapis dla innych do obejrzenia.**

Spoiler

Materiał nie podlega wycenie.

Edytowane przez Antiv