Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Studio Tatuażu] Ink Spirit Heaven

poczwarkaa

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_5893.jpeg.25685b875bbe0fe05417ccfeeaab167e.jpeg

Historia postaci - Kinny Maleyiko:

Siema ludzie! Jestem Kinny Maleyiko. Przez większość mojego życia byłem kimś, kto wtapiał się w tłum ulic Los Santos. Wychowałem się w jednym z tych wielkich blokowisk, gdzie codzienność to przede wszystkim przetrwanie. Byłem zafascynowany światem sztuki i tatuażu, ale nigdy nie miałem szansy, by się nim naprawdę zająć - aż do teraz.

Dla mnie, Sandy Shores to oaza spokoju i wolności, którą zawsze marzyłem osiągnąć. Byłem zmęczony tempem miasta, ciągłym hałasem i chaosem. Postanowiłem, że czas zrobić krok w kierunku moich marzeń. Z pakietem rysunków i paroma umiejętnościami, które zdobyłem w czasie wolnym, wyruszyłem w podróż do Sandy Shores.

Moje Studio Tatuażu - "Ink Spirit Haven":

Teraz jestem tu, w Sandy Shores, z własnym studio tatuażu o nazwie "Ink Spirit Haven". Moje podejście do prowadzenia tego biznesu bazuje na autentyczności, pasji i duchu wspólnoty.

1. Sztuka i Kreatywność: Każdy tatuaż, jaki tworzę, jest dziełem sztuki. Będę zachęcał klientów do wyrażania swojej kreatywności i inspiracji, a ja dostosuję projekt, aby odzwierciedlał ich unikalność. Cenię różnorodność stylów, więc moje studio będzie oferować zarówno tradycyjne tatuaże, jak i bardziej abstrakcyjne czy nowoczesne wzory.
  2. Bezpieczeństwo i Higiena: Bezpieczeństwo klientów to dla mnie priorytet. Będę przestrzegał najwyższych standardów higieny i stosował się do wszelkich przepisów dotyczących zdrowia publicznego. Wszystkie narzędzia będą dezynfekowane, a higiena pracy będzie ściśle monitorowana.
  3. Przyjazne Miejsce: Moje studio nie jest tylko miejscem, gdzie robi się tatuaże. To przyjazne miejsce, w którym można poczuć się swobodnie i wyrazić siebie. Chcę stworzyć atmosferę, w której każdy będzie czuł, że jest w otoczeniu ludzi, którzy szanują i doceniają ich unikalność.

Interakcja z Lokalną Społecznością:

Zostałem przyjęty z otwartymi ramionami w Sandy Shores, więc chcę się odwdzięczyć. Będę oferować darmowe szkolenia dot. tatuażu dla lokalnych osób. To mój sposób na wsparcie i integrację w społeczności.

Promocja:

Choć nie jestem znanym tatuażystą, mam przewagę - ludzkie podejście. Będę często dzielił się swoim postępem i procesem na mediach społecznościowych. Pokażę, że każdy może tworzyć coś pięknego, niezależnie od swojego doświadczenia.

Wizja Przyszłości:

Marzę o Ink Spirit Haven jako miejsce, gdzie nie tylko tworzą się piękne tatuaże, ale także rodzi się wspólnota artystyczna. Chcę organizować warsztaty rysunku. Moim celem jest stworzenie miejsca, które będzie oddychało sztuką i inspiracją dla wszystkich, którzy do nas zawitają.

Spoiler

Sandy Shores
Armadillo Ave / Zancudo Ave

image.png.d95f0f3684c347463994ef9328a6fde3.png

image.png.1e08b03d52cbd87ea9942cfc10525a0a.png

OOC

Spoiler

Hejka, znowu ja tym razem z pomysłem założenia studia. Iż bawię się w tatuowanie na sztucznej skórze i jestem tym zainteresowany od jakiegoś czasu to myślę że podołam tatuowaniu IC. Też chciałbym ożywić okolice Sandy, a widzę też że aktualnie jest mało biznesów w tym rejonie. Poziomem RP z mojej strony nie zawiodę a mój sztab pracowników będzie pod tym względem pilnowany. Plan mam taki sam co do salonu fryzjerskiego - na początku inwestycja w różnego rodzaju reklamy/rozbudowy interioru i ogólny rozwój biznesu jak np. premie a później się zobaczy jak będzie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie aplikacji i obiecuję że z mojej strony nie zawiodę ponieważ mam wielkie chęci co do poprowadzenia biznesu

Edytowane przez Pocztufka
77kubus i Sava lubią to

Cześć,

Twoja aplikacja została przyjęta. Zgłoś się po odbiór w grze udając się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup. Jeśli we wskazanym miejscu nie ma żadnego blipa zgłoś prośbę o jego stworzenie u opiekuna lub pomocnika strefy cywilnej.

Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY

https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt
Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz,
Na discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów.
Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin