Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #69: Autumn Update

csskrouble

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.85cb4ed42ccb143ececa82253613ae91.pngimage.png.a1a682f7f4084487d3e9de51b355e613.png

Podatki są liczone losowo? Skąd mam wiedzieć ile będę płacił nie znając skryptowej wartości domu ani % na jakich wyliczane są podatki?

//edit Dobra, doczytałem o wzorze, ale dalej pozostaje kwestia skryptowej wartości, której nie da się sprawdzić. Poza tym są rozjebane we wszystkie strony, bo dom obok mimo podobnego exterioru potrafi kosztować 5 razy mniej skryptowo.

Edytowane przez RoomCays

1 minutę temu, abierto napisał:

Na forum powstała rozpiska cen interiorów, musisz poszukać i wszystkiego się tam dowiesz

no i co z tej rozpiski skoro istnieja stare interiory ktore byly wyceniane 2 lata temu i kosztuja 5x mniej niz domy, ktore zostaly wycenione 3 dni temu

helmut kolpak lubi to

1 minutę temu, abierto napisał:

Na forum powstała rozpiska cen interiorów, musisz poszukać i wszystkiego się tam dowiesz

Jak mówisz o tym temacie, to nie wiem co mi da informacja, że mój dom może być warty skryptowo $1.500.000 albo $5.000.000. A jak któryś z poprzednich właścicieli sobie go przytulił w nieodpowiedni sposób, albo interior jest stary, to może równie dobrze być skryptowo za $500.000 

2 minuty temu, greygods napisał:

no i co z tej rozpiski skoro istnieja stare interiory ktore byly wyceniane 2 lata temu i kosztuja 5x mniej niz domy, ktore zostaly wycenione 3 dni temu

Stare czy nowsze interiory nie mają nic do tego, bardziej miałbym problem z dokładną kwotą interioru, bo nie każdy w dzielnicy może być warty tyle co inne, ale tego ustalic jako gracz nei moge

5 minut temu, RoomCays napisał:

Jak mówisz o tym temacie, to nie wiem co mi da informacja, że mój dom może być warty skryptowo $1.500.000 albo $5.000.000. A jak któryś z poprzednich właścicieli sobie go przytulił w nieodpowiedni sposób, albo interior jest stary, to może równie dobrze być skryptowo za $500.000 

to tylko cena orientacyjna która mniej wiecej moze ci pomoc okreslic wartosc podatkow twojego interioru, jako gracz no nie jestesmy tego zweryfikowac. Choc wiekszosc interiorow w Vinewood Hills kosztuje ok. 2.500.000$ 

Teraz, abierto napisał:

Stare czy nowsze interiory nie mają nic do tego, bardziej miałbym problem z dokładną kwotą interioru, bo nie każdy w dzielnicy może być warty tyle co inne, ale tego ustalic jako gracz nei moge

no jak nie maja xD
wyceny domow na vinewood hills 2/3 lata temu oscylowaly w okolicach 500k, a teraz to juz beda 2.5kk
jak ktos ma stary dom to kosztuje on skryptowo mniej niz taki ktory zostal wyceniony wczoraj wedlug aktualnych stawek - no bo kiedys inaczej wyceniali xD

Jaguar lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin