Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

TheLyonne Social Blog | Blog #1: Witaj Los Santos, mój pierwszy tydzień.

Vesa

Rekomendowane odpowiedzi

**Na lokalnych mediach społecznościowych, można znaleźć nowo powstały blog "TheLyonne", zdecydowanie widać iż jest to blog osoby początkującej, generalnie poprzez gramatyke oraz ułożenie tekstu. Blog sam w sobie jest darmowy do odczytania oraz odsłuchania w formie audio klikajac guzik "Play", mogąc zapauzować klikając ponownie ów guzik.**

lyone.png

Blog #1: Witaj Los Santos, mój pierwszy tydzień.

Moja przygoda w Los Santos rozpoczęła się od lotu z Francji do Los Santos. Wyjątkowo udało mi się wylecieć już w środę, dnia 27.09.2023. W trakcie ów trasy było bardzo spokojnie, większość pasażerów poszła spać, tak też pomyślałem, aby również odpocząć w trakcie lotu. Przed lądowaniem w Los Santos, obudził mnie głośny dźwięk, a brzmiał on tak "Spokojnie, mam kondomy. Będziemy się ruchać całe dwa tygodnie", cholera, pomyślałem sobie, co się stało, rozglądnąłem się dookoła, a obok mnie pewien mężczyzna szybko klikał jakąś kombinacje przycisków na laptopie. Myślę, iż nie pomogło mu szybkie wyciszenie głosu, jakaś mimika twarzy do ów kobiety oraz rozłączenie, wszyscy pasażerowie patrzyli się na niego, jedni się śmiali, a inni byli załamani, nawet hostessa zwróciła mu uwagę. Kwestia tego, iż jeszcze przed wylotem, rozmawiał z jakąś kobietą słowami "Spokojnie kochanie, to tylko wylot biznesowy", była jak dla mnie bardzo dziwna, co mogę poradzić, jak tylko zasmucić się wiedząc, iż tacy ludzie, którzy zapewne zdradzają własne żony, kryją się z ów faktem.

Tak też rano, wylądowałem praktycznie w pełni sił w Los Santos. Zdecydowanie nie zdziwił mnie fakt, iż na takim lotnisku jest tak wielu ludzi, ale było bardzo głośno. Po chwilowym zdezorientowaniu znalazłem wolną taksówkę, która zabrała mnie do jednego z moteli, który znajdował się najbliżej centrum, tam też używając swoich oszczędności, zakupiłem pokój, tak aby mieć gdzie się rozpakować oraz gdzie mieszkać przez ów czas, resztę dnia spędziłem na zwiedzaniu centrum miasta, gdzie starałem w miarę odnaleźć się w nowym mieście. Wiedziałem już, gdzie znajdę pobliskie sklepy, stacje paliw, lokalną siłownię oraz bardzo piękną plażę na Vespucci. Większość tygodnia to standardy, takie jak zakupy czy też treningi i odpoczynek, tak też przejdę do konkretów.

Udało mi się odnaleźć miejsce, którego miałem szukać tuż po przylocie, a był nim klub sportowy Worldwide Sports Group. W ów klubie poznałem wiele wspaniałych ludzi, w dodatku pierwszy raz miałem okazje zmierzyć się z osobami, których umiejętności były ponad moje możliwości, sam klub ma sporą przestrzeń, miejsce z matami do wolnych ćwiczeń, dość małą salę z przyrządami do ćwiczeń, ogromny plus to dwa oktagony oraz ring, przez co można ćwiczyć w różnych przestrzeniach, chyba jedynym takim minimalnym minusem jest brak prysznicy, lecz można na to przymknąć oko. Zdecydowanie ekipa, w której odbywają się ćwiczenia, jest bardzo miła oraz świetnie pomaga, pokazując różne kombinacje w czasie sparingów. Zdecydowanie mogę powiedzieć, iż ów klub moim zdaniem zasługuje na bardzo dobrą opinię przez wyżej wymienione słowa, pewnie jeszcze nie jeden raz odwiedzę ów klub, tak aby trenować, by spełnić swoje marzenie zostania profesjonalistą.

Mijał tak też koniec tygodnia i miałem chwile wolnej nocy w niedziele, gdyż wiadomo, że raz w tygodniu trzeba sobie pozwolić na chwile rozrywki. Usłyszałem w lokalnym radiu, iż resort Covgari organizuje jakąś imprezę w latach bodajże osiemdziesiątych oraz dziewięćdziesiątych, moim zdaniem ów muzyka była czymś świetnym, tak też postanowiłem, że udam się do ów lokalu, aby zobaczyć, jak bawi się Los Santos. Wyjątkowo całe wejście do lokalu prezentowało się świetnie, ogromny parking, z którego zbytnio nie skorzystałem, gdyż na miejsce dowiozła mnie lokalna taksówka, do tego cała recepcja bardzo miło się prezentowała, a ja udałem się w stronę zewnętrzną lokalu, sam basen był ogromny, co prawda pusty, gdyż impreza trwała w innym miejscu, samo przejście było chronione przez wykrywacze metalu oraz zaawansowaną ochronę, która stała na każdym rogu, dbając o bezpieczeństwo imprezy. Impreza na plaży była bardzo relaksująca, od hitów ów roczników, poprzez świetną i miłą obsługę, aż po świetnie bawiących się ludzi, jednych relaksujących się na leżakach, innych na parkiecie tańczących do świetnej muzyki. Świetnie spędzony czas, zakończyłem, udając się o późnej godzinie do domu, prawie w pełni zadowolony. Czasami sam DJ puszczał zdecydowanie wolną muzykę, lecz bardzo często leciały świetne kawałki, a sam wystrój zewnętrzny powodował, iż nie chciałem szybko wracać do domu. Jedynie, jeden raz, grupka odwiedzająca ów imprezę zaczęła coś nawijać o ich kawałku, lecz to nie był mój typ muzyki, tak też nie wiedziałem, jak się za to zabrać, co prawda nie powiem, że ich nutka była zła, po prostu nie była w moim guście, gdyż nie słucham takiego typu muzyki. Finalnie, wszyscy widocznie świetnie się bawili na ów imprezie, a ja mogę zdecydowanie powiedzieć, że jeżeli ów lokal robi często takie imprezy, to zdecydowanie zasługuje on na bardzo dobrą opinię z mojej strony, oraz bardzo chętnie was zapraszam do odwiedzania ów lokalu, jakim jest Covgari Hotels & Resorts.

Finalnie postanowiłem, iż ów miasto trafia coraz bardziej w mój gust, a ja nie zamierzam szybko się z nim rozstawać. Pewny jestem też tego, iż nie jest to mój ostatni blog, a kolejne mogą być na inne tematy, które będą mnie interesować, oraz mogą was zainteresować.

Pozdrawiam,
Tristan Lyonne.

**Poniżej znajduje się mozliwość wsparcia bloggera poprzez przelewy, różnymi formami płatności. Znajduje się również numer konta bloggera**

((Jak ktoś chce przelać hajs, niech pisze PW/DSC))

Edytowane przez Vesa
Efrem, Zazi, bulkaa i 3 innych lubią to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.