Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[BIZNES/Warsztat] Sunset Car Garage

roxinex

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Grafika: Bielu

Spoiler

OOC

Siemka, od mojej pierwszej interakcji z graczami na serwerze powiedziałem sobie, że bardzo chciałbym otworzyc swoj warsztat. Z racji że jest aktualnie na to okazja, to chciałbym z niej skorzystać. Planowałem otworzyć go razem z paczką znajomych ale ze względu na komplikacje robię to sam. Pasjonuje się mechaniką oraz szeroko pojętą motoryzacja od paru ładnych lat. Mogę śmiało powiedzieć że znam sie na temacie, w sam roleplay mam przegrane ponad trzy tysiące godzin, zaczynając od MTA, pozniej SAMP, fivem i aktualnie ALTv. Otwarcie warsztatu w grze to dla mnie przyjemność a zarazem możliwość wyrażenia swojej kreatywności. Chce stworzyć świetny klimat bazujący na vaporwave, retrowave i tym podobnym. Zależy mi aby gracze mogli dzielić się swoimi projektami, jak i pasją do samochodów, będe również organizować zloty motoryzacyjne co pomoże w stworzeniu silnej więzi między innymi graczami. Z racji, że stawiam na wysoki poziom rozgrywki ic, będę dbać aby gracze biorący udział w aktywnej rozgrywce pod moimi skrzydłami, nie stali w miejscu tylko po to aby odebrać kasę z “duty”. Będą organizowane dla nich przeróżne szkolenia, konkursy na projekt miesiąca. Uważam że jestem na siłach aby prowadzić to samemu od początku, z czasem gdy poznam odpowiednie osoby, osadzę je na odpowiednich stanowiskach. Połączenie pasji z grą jest czynnością do której dążę.

Dodam że mam już gotowego discorda. Odnośnie logo wiem że zostało one wykorzystane w innym zgłoszeniu, co do właściciela grafiki jest nim mój przyjaciel  który pozwolil mi na użycie tej grafiki. Wszystko mogę  udowodnić.

Spoiler

Postać lidera: Franklin Wilson
Link do tematu organizacji:  -

Edytowane przez roxinex
Rozwinięcie graficzne strony

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin