Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Laurent Architettura & Partner

Kamil92

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_1886.jpg.30945f92c579b14292eec711c5d19159.jpgLaurent Architettura - To Biuro Architektoniczne założone z inicjatywy Giovanniego Laurenta, 41 letniego Włocha którego historia z architekturą rozpoczęła się już w jego młodości gdy wspólnie z rodzicami udał się na okres wakacyjny do Europy, dokładniej do Londynu. Miasto to jest uważane przez wielu za stolicę elegancji i ciężko się z tym nie zgodzić, jednocześnie jest ono 3 największym Europejskim miastem co za tym idzie, jednym z najbardziej rozwiniętych. Architektura w Londynie wywarła nie małe wrażenie na Giovannim, w międzyczasie podczas zwiedzenia tego malowniczego miasta Gio wraz z rodzicami znaleźni się nieopodal jednej z najlepszych uczelni architektonicznych na świecie - Bartlett School of Architecture, University College of London.

Wtedy w głowie Giovanniego pojawiła się pierwsza myśl na temat jego dalszej ścieżki rozwoju, był to moment w którym młody Giovanni był na ostatnim roku, co za tym idzie musiał w końcu znaleźć coś dla siebie - Zostać na rodzinnej winnicy, wyjechać z Włoch i spróbować pracy za granicą czy może zostać architektem znanym na cały świat? - Wbrew tego co myślicie, Giovanni skończył na rodzinnej winnicy po ukończeniu studiów architektonicznych na uczelni Barlett School of Architecture za które jego Ojciec nie mało zapłacił. Po kilku latach pracy na rodzinnej winnicy Giovanni zaczął rozwijać się w tym zakresie, później kończąc jako COO spółki Marlowe Company. 
1-removebg-preview.png.5c2f1a07cc9127d2f43d55f863c94dfc.png

Aktualnie Giovanni Laurent jest uważany za specjalistę do spraw marketingu, między innymi przez jego epizod w MarketWhiz gdzie podpisał kontrakty o łącznej wartości kilkuset tysięcy dolarów oraz planowaniu kampanii reklamowych dla kilku spółek. W tym momencie zatrudniony jest na stanowisku CMO w spółce Goldman's Brand - Aczkolwiek po tylu latach pracy w tym zawodzie zaczął odczuwać wypalenie, przejście na emeryturę nawet nie jest brane pod uwagę przez to, że cały czas czuje się świetnie i wie, że wciąż jest w stanie się rozwijać.  

Każdy choć raz słyszał stwierdzenie "nigdy nie jest za późno", prawda? Tak też pomyślał Giovanni, przy powrocie do swojego fachu sprzed kilkunastu lat kiedy to świeżo po skończeniu studiów projektował mieszkania, małe kamienice i tym podobne budynki - Dlaczego dopiero teraz? W tamtych czasach Giovanni nie miał siły przebicia, więc po prostu się poddał i wrócił do rodzinnej winniczki. 

Miasto takie jak Los Santos pozwoliło mu się rozwinąć wystarczająco żeby zająć się architekturą tak bardzo jak chciałby tego kilka lat temu, dlatego postanowił rzucić wszystko w kąt i zabrać się za to co potrafi najlepiej, czyli marketing - Ogłosił się w sieci projektując mieszkania dla kilku osób, za darmo! Więc chętni od razu się znaleźli, następnym krokiem było zlecenie stworzenia stronki internetowej na którą już spływają kolejne zlecenia. 

Giovanni poczuł, że na nowo się urodził - Biuro Architektoniczne to idealne zwieńczenie jego historii, tak jak w architekturze występują zwieńczenia jako zakończenia najwyżej części budowli, tak w karierze Giovanniego Laurenta doszło do zwieńczenia, gdzie wie, że już nic więcej nie potrzebuje osiągnąć i jest to etap końcowy. 

Spoiler

[ Notka OOC ] Cześć! Od dłuższego czasu zwlekałem z założeniem biura architektonicznego, głównie przez brak sprzętu który uniemożliwiał mi dłuższe siedzenie w edytorze obiektów bo po chwili zaczynało przycinać, obiekty się nie ładowały i tym podobne - Miałem też krótki epizod w SAA gdy jeszcze było spółką, gdzie budowałem dla siebie różne rzeczy, nie byłem architektem. Spodobało mi się to, ale jak pisałem wyżej, przez brak sprzętu nie mogłem po prostu się tym zając - Chciałbym stworzyć takie biuro na mojej głównej postaci z racji tego, że gra mi się tutaj niesamowicie dobrze i od dłuższego czasu nie jestem przywiązany do żadnej pracy, raczej zleceniowo zajmuje się marketingiem w spółach - Gdy tylko projekt przejdzie, mam w planach rzucić wszystko i zacząć podążać nową ścieżką kariery.

Jeśli chodzi o mnie to miałem okazję zajmować się już kilkoma spółkami czy biznesami na tym serwerze, więc wiem z czym to się je oraz znam ogólnie panujące zasady 😄

A tutaj załączam link do mojego Discorda na którym będę zbierał zlecenia: https://discord.gg/RETVveyn

Spoiler
Postać lidera: Giovanni Laurent
UID postaci lidera z panelu gracza: 36696
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Spoiler

Lokalizacja.png?ex=65b12cd8&is=659eb7d8&hm=9f8c710e786f28a1825af212ab01fce1f38172341b34d2ea9b58bc5272e97ad0&Vibe-Roleplay-Screenshot.jpg?ex=65b12d9e&is=659eb89e&hm=7add97676081984e7ab86517631faa17737af93888d30a33e3743675c0b17488&

Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Biuro Architektoniczne
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez Kamil92

#immersja101%

sCcTQ4E.png

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja na Projekt IC została przyjęta.

Jeśli we wskazanym miejscu nie ma żadnego markeru i/lub nie jesteś dodany pod grupę twojego projektu IC, zgłoś prośbę o jego stworzenie u opiekuna lub pomocnika strefy cywilnej.

Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz.

Jeśli Twój Projekt IC nie widnieje na mapie, w swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Rudyy, TwardyPG i Spawaciarz lubią to

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin