Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

The Streets Are Callin' Me - Sancho Echevarria

Pancho

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

sansann.jpg.69f7202e781530abd1b7756c9797b95c.jpg

Cześć Wszystkim, 

Chciałbym podziękować opiekunom za otrzymaną szansę. Bawiłem się świetnie, gra solo to całkowicie inne wyzwania, chyba zdecydowanie bardziej kreatywna i otwarta na współpracę. 
Niestety, a może stety temat czas zamknąć i posłać do archiwum. Od pewnego czasu nęka mnie paru graczy i mamy w planach wystartować z innym projektem. Na Sancho będę dalej pogrywał jako cywil i kręcił się przy zdobytych kontaktach jako maskotka. 
Nie sposób wymienić wszystkich osób, które wzbogaciły swoją obecnością mój projekt. Udało się pograć z prawie każdą organizacją, jaka była aktywna w tym czasie i chętna na gierkę, niestety dużą ilość pomysł nie zdążyłem zrealizować - jednak wszystko szło po mojej myśli. Z powodu mojego lenistwa i problemow z imgurem zabrakło sporo wrzutek, czyli taką swoistą łyżkę miodu.

Dzięki i do zobaczenia!

sansan.jpg.e8f5fcb48ecee98415c4351d6b105065.jpg

Edytowane przez Pancho
viver, croissant, Mimik i 8 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin