Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Dace Moore 🐰

Nikor

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.e35de44602c030cef70f56b2fffce41a.pngDace Moore to ambitny 24-letni czarnoskóry mieszkaniec południowego rejonu Rancho. W okresie młodości chłopaka, był to zamieszkały projekt przez Playboys XIII 🐰. Chłopak od dzieciństwa miewał problemy z pieniędzmi, ponieważ jego matka nie była zbyt pracowita, a ojciec, który mieszkał poza projektem, był oficerem pobliskiego departamentu na Pillbox Hills i na codzień nie interesował się nim. Dace nigdy nie próbował wkręcić się w osiedlową grupę ani robić żadnych przekrętów, ponieważ, mimo że ojciec nie mieszkał razem z nimi, to wychował go na dobrego człowieka. Z czasem chłopak coraz bardziej tracił zainteresowanie nauką. Kontynuował ją, lecz z wynikami, które jedynie umożliwiały mu przejście do kolejnej klasy. Popadł on bowiem w mniejsze stadium depresji przez wiele czynników, takich jak utrata jego najbliższej po przeprowadzce z miasta oraz wypadek jego matki, która ostatecznie przeżyła, otrzymując w zamian wieczny sen, jakim jest śpiączka. Ojciec chłopaka po tym wydarzeniu wrócił do rodzinnego domu, by nie wywoływać na nim większego stresu poprzez planowaną przeprowadzkę. Dace w jakimś stopniu zaczął się zbierać, ale w dalszym ciągu nie było mu łatwo. W tym okresie zaczął coraz bardziej unikać kontaktu z ojcem, a nawet wmawiać mu, że sytuacja z matką chłopaka była jego winą. Wtem chłopak zaczął wkręcać się w osiedlowe znajomości i trafił do lokalnego dilera "Spicy", który prędko zaznajomił go ze swoją grupą.

Dace zaczął szybko odczuwać plusy znajomości ze Spicy, który posiadał własny bar Beef 'n' Pistols i prowadził go jako dobry i niepozorny właściciel. Chłopak w tamtym okresie jeszcze nie wiedział, że taki bar to tak naprawdę zwykła pralnia pieniędzy. Spicy postanowił wkręcić Dace'a w sprzedaż jego "najlepszej" jakości towarem. Dace, wiedząc, że Spicy na nim polegał, postanowił się zgodzić i zaczął pomagać mu w jego ukrytym biznesie. Zaczęło się od małych ilości, aż do hurtowych, które rozrzucał nie tylko ćpunom. Większość z tego prostego zarobku szła do Spic'iego, jednak młody diler nie mógł narzekać na swoją "wypłatę". Po pewnym czasie Dace również uczestniczył w kilku prostych włamaniach do pobliskich domów, aby dorzucić się do kilku operacji dla swojej matki. To jednak było dość ryzykowne, i po kilku takich akcjach po prostu zrezygnował, skupiając się na handlu narkotykami.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

[05.01.2024] - Rich nigga's
image.png.30278d80972fa28dc90ed6d80d3d58e6.png
Mijały tygodnie, a ludzie coraz bardziej rzucali się na narkotyki w potężnych ilościach. W związku z powiększeniem się liczby klientów, rosły również szanse na złapanie Spic'iego oraz Dace. W międzyczasie chłopak był już coraz bardziej spokojny finansowo. Nie musiał już stać za rogiem, ponieważ pieniądze "nie mieściły mu się w kieszeniach". Przez pewien czas zaczął pojawiać się jedynie w barze, odpuszczając sobie wszystkie czynności związane z dilerką. Spicy, po pewnym czasie, został nakryty przez okoliczny gang Main Street, który go okradł i przejrzał, co wywołało większość problemów. Spicy zaczął coraz bardziej ukrywać się, a Dace rzadko mógł go znaleźć, co i tak naprawdę nie było problemem, gdyż nie interesował go już zbytnio. Po pewnym czasie Dace, przychodząc do pracy, zastał zamknięty lokal, a wiadomość o samobójstwie Spic'iego szybko obiegła całą tamtejszą społeczność. Śmierć znajomego nie była wtedy jedynym zmartwieniem chłopaka, gdyż stracił źródło utrzymania. Posiadał oszczędności, ale musiał znaleźć jakąkolwiek pracę, by ponownie mógł zacząć korzystać z gotówki.

[16.01.2024] - It's end

Dace po utracie wszystkiego zaczął coraz bardziej szukać rozwiązania. Przeglądał on bowiem wszystko, by tylko dobrać się do starych kontaktów Spic'iego, co jednak ostatecznie mu się nie udało, a on pogrążył się w jeszcze większym żalu. Mężczyzna postanowił wykorzystać swoje umiejętności, i by zdobyć chociaż trochę pieniędzy, postanowił dokonać mniejszego włamania do mieszkania Spic'iego. Niestety, ale mężczyzna nie zastał tam niczego, co mógłby sprzedać lub wykorzystać później. Jednak przez tę nieprzemyślaną próbę zapłacił swoim kosztem, bowiem kiedy wychodził z mieszkania, został ostrzelany kilkukrotnie, próbując uciec przed niezidentyfikowanymi napastnikami. Na jego szczęście nie został postrzelony, a ucieczka przebiegła bez większych obaw.

[OOC]

Spoiler

Siema, dowiedziałem się niedawno że istnieje możliwość kontynuowania mojej postaci w środowisku przestępczym, jako iż mam już na niej dość spory background i chęć kontynuowania postanowiłem złożyć podanie. Grałem na tej postaci przy organizacji Fields Party i nawet posiadałem panel. Mam dość mało godzin ale wszystkie skrypty z nim związane ogarniam.

Edytowane przez Nikor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin