Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

036. Transmisja LIVE z konferencji prasowej dot. kolaboracji pomiędzy LOS SANTOS SHRIMPS i WINFREY CASTILGONE JEWERLY.

triple6

Rekomendowane odpowiedzi

image.png

written by Vinnie Rose - DAILY GLOBE, 09.04.2024

TRANSMISJA LIVE:

Konferencja prasowa, poruszająca bezpośrednio świeżo podjętą współprace pomiędzy lokalną drużyną koszykarską LOS SANTOS SHRIMPS na linii ze znanym na rynku jubilerem, WINFREY CASTILGONE JEWERLY.

spacer.png

Vinnie Rose: [....]Znajdujemy się właśnie w Maze Bank Arena, a mówiąc o sporcie - mam na myśli koszykówkę, bo w jej kontekście toczyć będzie się, tak naprawdę już! Toczy się... - konferencja.

Vinnie Rose: Przechodząc do sedna, to konferencja prasowa w której udział bierze Winfrey Castilgone Jewerly, wraz z Los Santos Shrimps. Jak nie trudno się domyśleć - mowa o współpracy, o kolaboracji. 

Vinnie Rose: Korzystając z okazji, chciałbym zadać kilka pytań w kierunku przedstawicieli - jednego jak i drugiego ugrupowania. Zaczynając od reprezentanta Winfrey Castilgone Jewerly, do którego będę miał wstępnie conajmniej trzy pytania.

Vinnie Rose: I zacznę, emmm... - od następującego: Jakich nowości płynących w najbliższym czasie będziemy mogli się spodziewać, z tytułu podjętej przez was współpracy? Możecie nam cokolwiek na ten temat, na ten moment... zdradzić?

spacer.png

Mercer Devereaux: Na samym starcie chciałbym powitać wszystkich przed odbiornikami, jest mi niezmiernie miło pojawić się na wizji.

Mercer Devereaux: Zaczynając od samego początku. Zgodnie z kolaboracją pojawi się limitowany nakład koszulek Los Santos Shrimps, które zostaną wyprodukowane w określonym nadmiarze i które będą dostępne do kupna na oficjalnej stronie klubu. Kiedy to się stanie? Nie mogę zdradzić konkretnej daty.

Mercer Devereaux: Co do reszty rzeczy związanych z kolaboracją - będziemy informować. Na ten moment nie mogę nic więcej zdradzić.

spacer.png

Vinnie Rose: Jasne. Myślę, że dla każdego to jak najbardziej zrozumiała kwestia. Podmiot stanowiący marke nie może pewnych detali zdradzać przedpremierowo, yeah.

Vinnie Rose: Tak jak też wcześniej wspominałem, o trzech pytaniach. Na trzech raczej się zamkniemy. Żeby nie przeskakiwać niepotrzebnie, z jednej persony na drugą - zostanę przy tobie, okej?

Vinnie Rose: Chciałbym zapytać, emmmm... - wchodząc w ten proces, w to zjawisko sponsoringu. Z jakimi oczekiwaniami wchodzicie w ten sponsoring? Z jakimi ambicjami? Jakie są wasze założenia, plany? Chcielibyście, aby Los Santos Shrimps walczyło o najwyższe cele w lidze koszykarskiej?

spacer.pngMercer Devereaux: A więc na samym starcie - weszliśmy w sponsoring celem wsparcia klubu. Tak jak wspomniałeś, chcemy aby Los Santos Shrimps mogło walczyć o najwyższe lokaty oraz zdobywać mistrzowskie pierścienie.

Mercer Devereaux: Los Santos Shrimps to utalentowana drużyna, sukcesywnie zarządzana na przestrzeni lat, co widać po wynikach. Myślę, że klub ma ambicje na coś więcej. Czyli na dominacje ligi, czy stworzenie tak zwanego potwora, który będzie wygrywał mecze.

spacer.png Vinnie Rose: Mhmm, roozumiem. No to muszę stwierdzić, że odpowiedzią na drugie pytanie, rozwiałeś także wątpliwości, które chciałem zasugerować w pytaniu trzecim. Mniemam, że przed wejściem w omawianą współprace, kolaboracje z Los Santos Shrimps dokonywaliście wcześniej kalkulacji. Szacunku ewentualnych strat i zysków.

Vinnie Rose: Świetnie! Okej, w obszarze pytań do Winfrey Castilgone Jewerly to tyle. W związku z tym, chciałbym w takim razie zadać jedno pytanie, na koniec - w kierunku przedstawiciela Los Santos Shrimps, mianowicie: Czy dodatkowy sponsoring, o którym dzisiaj mowa - ze strony Winfrey Castilgone Jewerly jest równoznaczny z podwyższoną, zintensyfikowaną wręcz aktywnością na rynku, z waszej strony? Poprzez zawodników chociażby. Czy to zaplecze finansowe - zwiastuje, zwiastować może... jakieś nowe transfery w przyszłości, celem wypracowywania coraz to lepszej pozycji?

spacer.png

Aaron Gill: To bardzo ciekawe pytanie. Nie ukrywam, że bardzo mnie ono zadziwiło, ale śpieszę z wyjaśnieniem. Współpraca poparta z marką Mr.Devereaux jest dla nas, jako klubu korzykarskiego niemałą gratką - na promocje siebie, zawodników oraz szczególnie mówiąc - sportu w jakim mierzymy się na codzień.

Aaron Gill: Nie ukrywam jednak, że nasza współpraca pozytywnie wpływa na nasze finanse oraz zwyżkuje naszą pozycje w tabeli. Na koniec chciałbym natomiast dodać, że nie zamierzamy zatrzymywać się w miejscu oraz wraz z marką Winfrey Castilgone Jewerly planujemy kolejny ruch celem wspólnego sukcesu.

spacer.pngVinnie Rose: Świetnie. Dziękuję ślicznie za wyczerpującą odpowiedź, wypowiedź. Wypowiedzi. Przy każdym pytaniu - ze strony Winfrey Castilgone jak i, jak widzimy - prężnie rozwijającej się, a na pewno będącej na świetnej ku temu drodze, drużynie koszykarskiej Los Santos Shrimps. Cóż, z mojej strony to tyle.

Vinnie Rose: Jeszcze raz dziękuję, za wyczerpanie tych zagadnień, które zapewne były niewiadomą, a których duża część środowiska sportowego z pewnością chciała poznać. Wszystkie pytania, które miały paść - zostały postawione. W takim razie, nie przedłużając. Mówił do was, dla was - Vinnie Rose, bezpośrednio z Maze Bank Areny wraz z... - reprezentantem marki jubilerskiej - Winfrey Castilgone Jewerly oraz drużyny koszykarskiej, Los Santos Shrimps. 

yIXjUp8.png

Edytowane przez Ozianin