Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Spółka] N&F Innovations

MSI216

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.7f1599e7f409b405eb1085987333a2be.pngimage.png.a4ff88e6769acdf18923ac971e3867a8.pngimage.png.9a00933b970e0d7bd0d7fbc0ea8c25d0.pngimage.png.7d3bd1c86965b238443b86bd1aa407e7.png

Spoiler

Czołem, wraz z pielgrzym przychodzimy tutaj z zamysłem spółki technologicznej skupionej wokół kreacji stron internetowych i ich hostingiem na naszych serwerach oraz projektowaniem i tworzeniem aplikacji mobilnych dla wszelakich przedsiębiorstw na serwisie. W zamyśle chcielibyśmy się skupiać na jak największej interakcji między nami a klientem - zamiast pojedynczej transakcji i staniu w miejscu. Nie wykluczamy odgrywania co jakiś czas awarii naszych serwerów, które mogłyby sprawić problemy dla naszej firmy ale również urozmaicić grę naszym klientom.

Spoiler

Do ostatniego zdania:

image.gif.f436913c32094a3c2fca455f205e2608.gif

Spoiler

Dane rejestracyjne spółki:

Nazwa: Nadezhdin & Foster Innovations

Adres: Morningwood Perth St

Członkowie zarządu:

CEO: Victoria Foster

vCEO: Abigail Nadezhdin

Udziałowcy:

Victoria Foster - 50%

Abigail Nadezhdin - 50%

Kapitał: $80,000

Spoiler

I. Oświadczenie w imieniu spółki:

§1 Do składania oświadczenia upoważniony jest:

Prezes wraz z wiceprezesem.

II. Prokura: 

§1 Prokura nadawana jest prokurentowi przez prezesa za jednomyślnym poparciem zarządu (Wiceprezes oraz członkowie zarządu)

§2 Prokurent jest upoważniony do prowadzenia czynności związanych ze sprawnym zarządzaniem spółką.

§3 Zakres obowiązków oraz korzyści płynące z nadanych uprawnień nakreślane są przez prezesa w indywidualnie przygotowywanym dokumencie.

III. Kapitał spółki:

§1 Do zarządzania kapitałem spółki uprawniony jest prezes wraz z wiceprezesem

§2 Przy zmianach w kapitale spółki, prezes zobowiązany jest do poinformowania wszystkich członków zarządu.

Edytowane przez MSI216

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin