Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

259. Jak wypadło wydarzenie Iron-Willed Run? Krótkie podsumowanie biegu terenowego i pozostałych atrakcji.

to wszystko dla rodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Itt2c14.png

Written by VB - DAILY GLOBE, 13/06/24

cH6Mv76.png

Wydarzenie Iron-Willed Run już za nami i organizatorzy zdecydowanie mogą dopisać sobie kolejny sukces na swoim koncie. Atrakcje przygotowane na miejscu eventu przyciągnęły bardzo dużą ilość osób. W szczególności stałe zainteresowanie utrzymywało stanowisko z bronią palną. Każda osoba mogła pod okiem profesjonalistów z GUARDIAN przetestować swoją celność na strzelnicy oraz poznać standardowe podstawy obsługi broni a wybór był całkiem pokaźny. Praktycznie przez całe wydarzenie było słychać odgłosy wystrzałów i długą kolejkę.

Nie można zapomnieć o głównej atrakcji, która jednocześnie była trudną próbą dla każdego uczestnika, który dobrowolnie i całkowicie za darmo mógł zapisać się do biegu z przeszkodami. Każdy miał do pokonania tor terenowy z między innymi przeprawą przez wodę, wspinaczkę po przeszkodach, przeskakiwanie utrudnień, bieg czy pokonanie błotnistego fragmentu trasy. W zawodach udział wzięli także oficerowie SWAT, który podeszli do wyzwania z swoim pełnym wyposażeniem co było dla nich na pewno sporym utrudnieniem. Dla wygranych przygotowane symboliczne nagrody. Za pierwsze miejsce było można otrzymać kwotę w wysokości $20.000, za drugie $15.000 a za trzecie przypadło $10.000. Wielu na pewno było zaskoczonych wygranym, którym okazał się członek zespołu Soul Evisceration, Noah Alexander. Bieg jako drugi ukończył Calvin Heavinway a na trzeciej pozycji znalazł się Kenny Whitfield. Każdemu na pewno należą się brawa bo to wyzwanie zdecydowanie nie należało do najłatwiejszych. Zwycięzca biegu zdecydował się przekazać całą nagrodę na cele charytatywne.

Hey, Asami, Noah. Udało ci się ukończyć ten trudny tor na pierwszej pozycji. Trenowałeś do tego czy po prostu stale jesteś w tak dobrej formie? Utrzymywałes pierwsze miejsce od początku?
Cóż... Jak mogłeś się domyśleć po mojej reakcji to sam byłem zszokowany przy ogłoszeniu wyniku. Cieszyłem się, że ten bieg w ogóle skończyłem... A tu jeszcze dodatkowo ukończyłem go na pierwszym miejscu. Czy przygotowywałem się? Nie, ogólnie to dbam o swoją wytrzymałość regularnie ze względu na to, że gram na perkusji i to wymaga dobrej kondycji.

Może to oznaka by spróbować sił w jakimś sporcie? Słyszałem, że przekazałeś wygraną na cele charytatywne.
Cóż, dzisiaj zacząłem ogólnie myśleć o tym by nieco skupić się na swojej sile, niestety drążek mnie pokonał i nie podołałem wyzwaniu. Tak, przekazałem swoją nagrodę dokładniej dla fundacji, która zajmuje się weteranami wojennymi. Są to osoby, które poświęciły się całym sobą dla Naszego kraju i dla Nas obywateli, dbając o nasze bezpieczeństwo.

Szlachetny gest, Noah. Powiedz mi, co zamówiliście wspólnie z Asami? Ocena punktu gastronomicznego na takich wydarzeniach to całkiem ważny aspekt. Jak wam smakowało, od jednego do pięciu. Chyba że zero ale tak źle raczej być nie mogło?
Ja mogę dać spokojnie piątkę. Jestem stałym bywalcem w Ocean's Bounty Bar, więc też wiedziałem, że się nie zawiodę i dzisiaj. A co zamówiliśmy? Fish and Chips i lemoniada malinowa. Też weź pod uwagę fakt, że miałem wilczy apetyt po tym biegu, więc bardziej adekwatną opinie myślę, że da Ci Asami...

Okay, czyli piątka! W takim razie raczej bez obaw można zamawiać i powinno wam posmakować. Jakie masz podejście do tego całego miesiąca poświęconego zdrowiu psychicznemu mężczyzn?
Uważam, że jest to temat, którego nie należy się wstydzić. Sam nie ukrywam tego, że staram się uczęszczać na terapie. Dlatego też uważam, że wsparcie takich osób jest potrzebne, tak samo jak poruszanie tego tematu publicznie.

AgVhzQv.png

Dodatkowymi atrakcjami na miejscu była na pewno wystawa pojazdów militarnych. W tym również śmigłowiec należący do SWAT. Przy odpowiednio wydzielonym miejscu była możliwość skorzystania z punktu gastronomicznego, który podlegał pod obsługą pracowników lokalu Oceans Bounty Bar. Po ogłoszeniu wyników biegu rozpoczął się panel dyskusyjny, który dobrze zgrywał się z miesiącem zdrowia psychicznego mężczyzn. Prowadzony był między innymi przez jedną z psycholog. Każdy mógł zadać pytanie czy dołączyć do rozmowy na poruszane tematy. Główna organizatorka, Fehu Skarsgard zadbała o jakość atrakcji dzięki czemu na pewno może zaliczyć kolejne wydarzenie do udanych i zapisać sobie spory sukces na koncie. Na samym dole zostawiamy fotorelacje wykonaną przez Malia Yo Parris.

Hey, jest właśnie ze mną Fehu Skarsgard. Czyli osoba bez której dzisiejsze wydarzenie nie miałoby miejsca. Wyrwałem ją z panelu dyskusyjnego, w który jest wciągnięta. Powiedz mi Fehu, jak oceniasz całość? Spełniło twoje oczekiwania?
Hej Virgil, hej Los Santos! Taaak, na pewno wyszło lepiej niż zakładaliśmy z ekipą Guardian, bez których wsparcia nie byłoby tego wydarzenia. Cieszy mnie ogromne zainteresowanie każdą z atrakcji, chociaż dzisiaj zdecydowanie serca skradły militaria.

Bez wątpienia. Przez całe wydarzenie kolejka jest tak samo ogromna. Jeśli chodzi o bieg, frekwencja była zadowalająca czy spodziewałaś się większej ilości osób? Dobrze znasz Noaha, jak bardzo byłaś zaskoczona jego wygraną?
Patrząc na specyfikację toru, myślałam, że mniej osób się zdecyduje na przeprawę. Zapisało się szesnaście osób, w tym czlonkowie SWAT, którzy wyruszyli w pełnym wyposażeniu.. a to waży serio sporo. Co do Noah... Zaskoczył mnie mocno. Wiedziałam, że jest wytrwały po tym jak potrafi szaleć za perkusją, ale to? Powtórkę z jego wbiegnięcia na metę będę mu chyba co urodziny puszczać na rzutniku.

To na pewno będzie pamiątka do końca życie. I to wyjątkowo satysfakcjonująca patrząc na to jakich miał obok siebie rywali. Jakie masz plany dalej, Fehu? Będziesz planować kolejne duże wydarzenie, skupiasz się na sobie? Czy idziesz na mały urlop?
Jestem typem pracoholika, zwłaszcza, że wraz z partnerem mamy sporo celów do realizacji. Wydarzenia na pewno będą dalej, planów ciągle dochodzi. Niemniej pewnie teraz skupimy sie z Soul Evisceration na nowościach muzycznych dla słuchaczy.

Super. Wasi słuchacze na pewno liczyli na taką odpowiedź. Dzięki wielkie za poświęcony czas. No i przede wszystkim gratulacje za dopięcie i świetną organizacje tak duzego wydarzenia. Nie zatrzymuje cie dłużej bo wiem, że bardzo ciekawi cie aktualnie trwający panel dyskusyjny. Dzięki raz jeszcze i powodzenia w kolejnych projektach, Fehu.
Dzięki piękne za rozmowę Virgil i tak, wracam. Zdrowie psychiczne i to z czym zmagają się ludzie, którzy dbają o nasze bezpieczeństwo, poświęcając się to temat, który każdy powinien zgłebić. Trzymaj się Los Santos.

wJZLUyN.png

OWbVFPQ.png

dWj0NZW.png

YnH0w2i.png

iDtR6Zg.png

tvLC7Fm.png