Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

266. Transmisja z relacji na żywo, 30/06/2024 w Molo Paleto Bay - zawody wędkarskie.

triple6

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

written by Vinnie Rose, DAILY GLOBE - 05/07/2024

TRANSMISJA Z RELACJI NA ŻYWO:

Transmisja z relacji na żywo (+krótki wywiad z organizatorem), poruszającej zawody wędkarskie w Molo Paleto Bay, w minioną niedziele, tj. 30/06/2024.

WYWIAD:

spacer.png

Luis Chorostecki: Ja, jak i zapewne większość słuchaczy jestem kompletnie zielony pod względem wędkarstwa. Dyscyplina wydaje się dosyć... powolna, spokojna. Powiedz nam, czego potrzeba, aby zacząć się w to bawić?

Tristan Lyonne: Hmm, na pewno dużo doświadczenia, dużo czasu i przyzwyczajenia sie do połowów. Jest to głównie rekreacyjny sport, ale bardzo cieszy i uspokaja. A jak taki sport uprawiany jest na wodzie, to jeszcze lepsze z tego są wrażenia.

Tristan Lyonne: Oczywiście, nie zapomnijmy. Niezbędnik to karta wędkarska oraz wędka, dobra zanęta i przynęta. Aby łapać ogromne okazy.

Luis Chorostecki: Mówisz o doświadczeniu i czasie. Ile w tym wszystkim jest szczęścia, a ile umiejętności? Zawodnicy lada moment będą spływać do bazy - co według ciebie zadecyduje o zwycięzcy?

Tristan Lyonne: Powiem tak, dzisiaj skupiamy sie na gatunku ryby Sum, ilość złowionej ryby świadczy o zwycięzcy. Oczywiście w razie remisu, będziemy również patrzeć na wielkość ryby. Szczęście i umiejętności, mozna powiedziec ze pół na pół.

Luis Chorostecki: Z nami był Tristan Lyonne, organizator ze strony Major Fishing Competition. - Dziękujemy ci Tristan. To już szósta edycja tego wydarzenia. Lada moment poznamy pierwszych zwycięzców. Przypominamy, że pula nagród wynosi dwieście tysięcy dolarów.

RELACJA z dalszej części wydarzenia:

spacer.png

Vinnie Rose: Dobry wieczór Los Santos, a także... Paleto Bay skąd właśnie nadajemy! Po krótkiej przerwie, tym razem - mówi dla was Vinnie Rose.

Vinnie Rose: O wędkarstwie posiadam niezbyt wiele wiedzy, jak zresztą też zainteresowania, nie mniej... - mam tą przyjemność relacjonować dla was dalej te zawody, a tak naprawdę już ich końcówkę!

Vinnie Rose: Drodzy słuchacze, zainteresowani tym wydarzeniem, mającym miesce w Molo Paleto Bay. Mam dla was emocjonującą wiadomość. Właśnie przemieszczamy się z plaży, w kierunku samego molo, gdzie za moment zostaną ogłoszone wyniki z zawodów.

Vinnie Rose: Pragnę przypomnieć, zaznaczyć, że nagroda główna to dwieście tysięcy dolarów, stąd też myślę, że adekwatnie dobrałem słowo, określając tą wiadomość emocjonującą, prawda?

Vinnie Rose: Wszystkich, których jeszcze tutaj nie ma - w Molo Paleto Bay, a chcieliby być osobiście, świadkami wydania werdyktu... - zapraszam czym prędzej, bo czas ucieka!

spacer.png

Vinnie Rose: Dosłownie sekundę temu padła informacja o tym, że wszystko jest już dokładnie przeliczone, a od ogłoszenia decyzji, wybrania zwycięzcy dzieli nas jedynie słów kilka z ust organizatora na temat... tego jakże ekscytującego sportu!

Vinnie Rose: Wspomniane wcześniej, um... - słów kilka ze strony głowy całego przedwsiewzięcia finalnie jednak wydłużyły się o podziękowania dla sponsorów, uczestników, dla całej społeczności.

Vinnie Rose: Padły wyrazy wdzięczności dla medyków z DCMC, czy też ochrony. Cały ten personel, cały czas, dotrzymywał w tym miejscu standardów bezpieczeństwa za co myślę, że każdy uczestnik winien być wdzięczny.

Vinnie Rose: Woah, ależ miło. Naprawdę miło! Jak się okazuje, padły podziękowania także i dla nas, dla Daily Globe. Czuję się, zarówno jak i moi koledzy ze struktur medialnych zaszczycony.

Vinnie Rose: Co trzeba definitywnie przyznać, podkreślić... - drodzy słuchacze, drodzy państwo! Jak bardzo nie byłby to nudny, czy też mało emocjonujący sport, dziedzina - przynajmniej społeczność jest uprzejma i empatyczna. Bardzo cenię sobie taką atmosferę. Podejrzewam zresztą, że nie tylko ja!

spacer.png

Vinnie Rose: W porząąądku, okeej! Mamy wyniki! Pierwsza, a precyzyjniej rzecz ujmując to trzecia pozycja z podium właśnie padła w przestrzenii publicznej! Miejsce trzecie, w minionych już dzisiaj zawodach U.F.A, szóstej edycji - zajmujee.... Sonny Carson! Gratulacje, Sonny!

Vinnie Rose: Drodzy słuchacze, pasjonaci, zainteresowani. Drugie miejsce w zawodach U.F.A, szóstej edycji zajmuje... Angela White! Rzecz jasna tobie, Angela, też serdecznie gratulujemy! Huh... - prześlizgnąć się na drugie miejsce podium jedną rybą, woah!

Vinnie Rose: Okaayy! Drodzy słuchacze, mamy to! Padł ostateczny werdykt. Pierwsze miejsce w całych zawodach, prześcigając, uwaga... DWUKROTNIE! Angele White zostaje... Aoife Abercromby! Serdeczne, najgorętsze gratulacje z naszej strony, Aoife!

spacer.png

Vinnie Rose: Umm... - a więc to mnie najwyraźniej musiało się coś wcześniej pomylić, proszę wybaczyć. Nagrodą główną nie jest dwieście tysięcy dolarów, a łódź Speeder! Y-yeeaaahh, kojarzę ten model! Przyjemna zabawka, to trzeba przyznać.

Vinnie Rose: Jeszcze raz, w imieniu Daily Globe, zarówno osobistym - gratuluję wszystkim zwycięzcom, którym udało się upozycjonować w podium, w tej pierwszej trójce! Sonny Carson, Angela White i numer jeden... - Aoife Abercromby! Życzymy dalszych sukcesów i rozwoju w swojej pasji!

Vinnie Rose: Cóż, a więc... - nadchodzi, a nawet nadszedł już koniec części oficjalnej dzisiejszego wydarzenia, tych zawodów. Przyjemność relacjonować na żywo miał dla was Vinnie Rose, wraz z ekipą Daily Globe. Życzymy wszystkim bezpiecznej, spokojnej nocy! Do usłyyszenia!

jackbaner.png?ex=6689447e&is=6687f2fe&hm

Edytowane przez Ozianin
Vesa, RaszkoV, Verisa i 5 innych lubią to