Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

E/S Hacienda Village Bloods (Hacies Gang) 🩸🏠

DRAKO2FADED

Rekomendowane odpowiedzi

**15 Września, godzina 21:30. Ten wieczór zaczął się od codziennego patrolu ulic, szukaniu okazji lub zwykłego wypadu do burgerowni. **
nYPTL0g.png
**Godzina 23:20, cała grupa postanowiła trochę zaszaleć w klubie "GALAXY". Jay-T przejął Dj'ke i parkiet był zapełniony, a w klubie leciało ciężkie techno.**
N8gRXyJ.png
**Godzina 23:53, po małych sprzeczkach w klubie "Galaxy" grupa postanowiła zmienić klub, lecz nie zasady. Jay-T znowu przejął stery na dj'ce a cała grupa bawiła się do muzyki techno**
FLulFat.png
**16 Września, godzina 00:12, Grupa opuściła klub Bahamas przez sprzeczkę między ochroniarzami, przed klubem wszczęła się sprzeczka między Jay-T a gliną. Nie miało to pohamowań, a sprzeczka pomiędzy Haciend'a a gliną się zaostrzyła. Doszło do rękoczynów pomiędzy Jay-T a gliną, przez co pojawiły się 3 krążowniki, a cała grupa się rozsiała po ulicach śródmieścia.**
bP7ZF0i.png
**Godzina 00:38, większość grupy dotarła spowrotem na sąsiedztwo. Niektórzy zostali schwytani przez departament sprawiedliwości, niektórzy pozostali w ukryciu. Lecz na ulicy nie było pustkowia, czarnuchy nie bali się dalej pokazywać gangowości na sąsiedztwie. Po niedługim czasie przyjechało "Mudwalkin" z nowym merchem. Paru czarnuchów dostało swoje rozmiary.**
003Ajyg.png
**Godzina 00:47 Dwójka młodocianych ze 105 ulicy po ugadaniu się z większymi bangerami, opycha towar dla okolicznych crackhead'ów. Nawet zamieszki w klubach, czy liczne patrole krążowników departamentu nie powodują strachu. Hacienda nigdy nie śpi...**
5y2zday.png

Spoiler

Nazywam się Kendrick.. Kendrick Evans i pochodzę z mało zamożnej rodziny, wychowany przez samą matkę. Ojciec wyjechał za granicę, pozostawiając mnie z matką i młodszym bratem. Jestem gnojkiem, który tworzy set'y muzyczne techno, pogania z kasą na różne sposoby. Hazardzistą życia i losu. Mój plan to wyrwać się z tego gówna i zacząć żyć normalnie, nie patrząc na ceny na półkach. Pomimo tego, że mam 19 lat, wierzę, że uda mi się wyjść z tego gówna, a nie przebije ćwierci wieku. Zapamiętajcie mnie.

Edytowane przez Strzala

**16 Września, godzina 21:35. Kendrick dostaje lekcji hit-up'owania od większego od siebie ziomala z lokalnego gangu Hacienda Bloods.**
O1YHHQD.png
**Godzina 21:52. Kendrick po lekcji od ziomala ze 105 ulicy, sam zaczyna kreślić tag przeciwnego gangu. Wrzucił czerwonym kolorem napis Hacienda V1llage Bloods.**
OZrHBna.png
**Godzina 23:34. Grupa po ciężkim wieczorze postanowiła odpocząć w lokalnym studio. Grająca muza z głośników i jarane zioło idealnie zakończyło ten dzień.**
UIP224I.png
**Godzina 23:56. Kendrick postanawia przedstawić swój plan działania. Zapytał się większych ziomków, co o tym sądzą. Spalają trawę rozmawiając o muzyce.**BjHgNZW.png

Edytowane przez Strzala

**18 Września, godzina 21:12. Kendrick pisząc przez LI z menager'em klubu Bahamas Mamas, uzgadnia dokładną godzinę otwarcia klubu, przygotowań do występu.**
ilz5XQC.png
**Godzina 21:25 Kendrick pomaga ziomalowi z sąsiedztwa usprzątnąć podwórko lokalnego kościoła. Zbierają śmieci, puste butelki, szkło i wrzucają do czarnego worka. Przy pomocy gąbki, szmatki i odpowiednich środków chemicznych wyczyścili ściany kościoła ze starych Hit-up's opozycji. Przy okazji spotkali się z Pastorem, który wynagrodził im to. Kendrick przegadał Jay-T o swoim występie w klubie, ziomal odparł, że pojedzie z nim, w celu pomocy podpięcia sprzętu etc.**
tUfie5c.png
**Godzina 21:55 Kendrick wraz z Jay-T przygotowują dj'table, podpinają kable, dysk, sprawdzają jakość mikrofonu, odpalają programy i sprawdzają muzykę oraz efekty.**
TrSaBnX.png

Spoiler

Edytowane przez Strzala
bayub, dzvkss, v4kk4 i 9 innych lubią to

Z powodu braku czasu, oddaje główna liderke @Sidneyo zostawiajac dla siebie temat nie odsuwajac sie calkowicie od organizacji a grajac epizodycznie, od dnia dzisiejszego wszystkie sprawy kierujcie do sidgejka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin