Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[10.07] ARRAZY - CANCEL (AUDIO)

kuszpin

Rekomendowane odpowiedzi

**Chwile po północy na kanale ARRAZY pojawił się kawałek pod tytułem 'CANCEL'. Jest to wyraźny track odwołujący się do ostatnich wydarzeń w jego karierze - gdzie wszystko odbija się wokół tego, że zaginięcie rapera to jedno wielkie kłamstwo. Jak widać na samym wstępie raper wrzucił fotki oświadczenia od FBI na którym wyraźnie jest napisane, że ten został porwany. Sam kawałek jest na wysokim poziomie ze względu na nagrywki w studiu DSE, lecz widoczny jest nałożony efekt rozmowy przez telefon. - warto zwrócić uwagę na to, że klimat i styl odbiega od poprzednich dzieł rapera, co wskazuje widocznie na nową erę - co sam wspomniał w kawałku nawijając, że czas odbić od przeszłości. Zarazem jest to dość mocna szpilka w tych co cancel'owali rapera za kłamstwo i tanią promocję na tragedii, która był faktycznie realnym zagrożeniem - co dość długo rozwinął chwile po wrzuceniu kawałka raper na swój profil Li, głównie skupiając się na Marquis North. Podsumowując, kawałek warto lirycznie brać jako spowiedź rapera i rozpoczęcie nowej ery. Sam Visualizer pod Audio jest słabego wykonania, widać, że było ogarniane na szybko. **

MATERIAŁ W CELU DŁUŻSZEJ PROMOCJI, NIE WYCENY!

༝ TEKST:

Spoiler

[Intro: Spoken Word]
Hello
This is a prepaid debit call from Arrazy.
To accept this call, press 0

[Verse 1]
Paparrazi gonią za mną nieustanię
Zostałem posądzony o snitching bezpodstawnie
Nie wierzcie w to co widzicie w sieci, nie 
Proszę Cie, nie, nie, nie, nie, nie
Gówno prawda, po prostu zostałem schwytany
Wróciłem do mieszkania cały po obijany
Powiedz mojej małej aby nie płakała, nie
Nie możesz, nie, nie, nie, nie, nie
Powiedz czym sobie zasłużyłem, czuję od nich nienawiść
Powiedz dlaczego tak postujesz, ja na prawdę się zanurzyłem
Ciągle w głowie mam te słowa "Fuck these nigga"
Wyzywali mego ojca, chcieli skurwiele mnie upokorzyć
FBI odstawiło mnie pod crib, chwila później pierwsze posty
Teraz wiem, że mam wiele do stracenia, wiem to 
Nie poddam się za grosza, mam taką pewność
To żadna akcja promocyjna, tylko pierwszy social test down

[Chorus]
Wiem, nie mogę ufać wam
Wiem, nie mogę znowu trzymać waszych bram
To prosty dowód jak ludzie idą za jednym tam
Powiedz, czemu taki jesteś brat?
To gówno skomplikowane, ah
Krew miałem na ramionach, przestałem w to grać
Czas spróbować zmienić swój tryb życia
W drodzę po kolejne oszczerstwa na temat mojego bycia

[Verse 2]
Ulice plamią imię, nie ufaj temu
Złapiesz pierwszy plik, obrócą się w agressive tryb
Mam nadal przed oczami automaty, paranoia
Trzymam oczy dookoła głowy, jak Madonna
Ciągle w tych samych butach, widzę inaczej
Od tamtych wydarzeń, mam nieco inny pogląd na kreacje
Czekaj, czekaj, czekaj, zwolnij
Przecież kłamałem gdy zaginąłem, wiem to..
[You have one minute remaining]
Wiem to..

[Chorus]
Wiem, nie mogę ufać wam
Wiem, nie mogę znowu trzymać waszych bram
To prosty dowód jak ludzie idą za jednym tam
Powiedz, czemu taki jesteś brat?
To gówno skomplikowane, ah
Krew miałem na ramionach, przestałem w to grać
Czas spróbować zmienić swój tryb życia
W drodzę po kolejne oszczerstwa na temat mojego bycia

[Outro: Spoken Word]
Thank you for using GTL

PROMOCJA:

Spoiler

SS Z GIERKI:

INFORMACJE DLA OPIEKUNÓW:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Amir Lyons
Numer konta postaci: 4671655034

Edytowane przez kuszpinski

**leon ibarra lozano zastanawia sie czemu gosc jako "dokument od FBI" wrzucil przerobiony w photoshopie artykul badania dotyczacego narzedzia COLECT zarzadzanego przez FBI. **
https://www.fbi.gov/file-repository/pia-collection-of-law-enforcement-and-crime-tool-110822.pdf

Teraz, greygods napisał:

**leon ibarra lozano zastanawia sie czemu gosc jako "dokument od FBI" wrzucil przerobiony w photoshopie artykul badania dotyczacego narzedzia COLECT zarzadzanego przez FBI. **
https://www.fbi.gov/file-repository/pia-collection-of-law-enforcement-and-crime-tool-110822.pdf

**Narracyjnie jest to ,,dokument od FBI,,. ((brak mozliwosci do oficjalnych raportow, bynajmniej nie moglem ogarnac, a tak to sobie zagralismy, pozdrawiam))**

3 minuty temu, garnuchydopuchy napisał:

**Giulia gdy tylko zobaczyla nute - od razu pokazala ja siostrze, brechtajac do niej ze za niedlugo wyjdzie teledysk z ich udzialem** @tepesz.com

**Tiziana przesłuchała nutę z siostrą, wiedząc że będą na teledysku od razu wzięła swój telefon, zostawiła lajka pod produkcją i przesłała ją znajomym**

kuszpin lubi to

La3P77l.png

**Pandora sprawdziła treść po akcji z zaginięciem rapera. Zastanowiła się jak żelazną muszą mieć teraz ludzie psyche, że gość po tak traumatycznym zdarzeniu ledwo wrócił i już działa z nakręceniem akcji i swoich utworów. Po jego zmianach w zachowaniu, które uważa za akcję pod publikę, nie traktuje zadymy z jego zaginięciem dalej poważnie. Obserwuję jednak całość ciekawa eskalacji, zwłaszcza, że dodatkowo pojawić ma się teledysk.**

kuszpin lubi to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png