Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Skarga na gracza.

nvrxth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym zgłosić osobę która założyła lewą postać na serwerze Vibe Roleplay, o nicku James Bennett.

Jest to ukryta postać, pewnie w specjalnym zamiarze. Chciałbym zgłosić tą osobe za MG, gdyż zna mój numer telefonu w RP z ''dupy''. Czyli wykorzystuje coś co wie OOC, a nie powinien znać IC. Chciał najpierw w RP, żebym podwiózł go do jakiegoś sklepu z ubraniami, później właśnie pisał mi smsy. Na koniec wysiadł z samochodu, i na IC napisał ''jebać cie'', ale to akurat nie istotne. Wnoszę skarge o samo MG.
A, i w smsach padły pytania typu ''Masz kutasa czy nie?''- związane z jedną sytuacją w RP, ale nie chce mi się tego tłumaczyć. Później padło pytanie czy jestem dziewczyną, czy biseksem.-Tutaj akurat związane z moim kontem discord, na którym miałem profilowe ''biseksa''.  Jestem natomiast pewien że jest to osoba która grywa RP z ''Enzo Cloutierem'',bo nikt inny to nie może być. Obstawiam że to może być Enzo,Julien, Alexa, Wyatt, Patrick,Roberto. Oni mnie prześladują. Ogólnie osoby  z nim grające wokół projektu zarobkowego opartego na  sutenerstwie, wciągneli mnie w to bez zgody, i jak odmówiłem potem gry to się mszczą. Podrzucam dowody.

Zrzut ekranu 2024-07-27 014142.png

Zrzut ekranu 2024-07-27 020156.png

Edytowane przez Dzeki
Dodatkowe informacje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin