Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Wypożyczalnia samochodów] Mikey's Rental

samobojca

Rekomendowane odpowiedzi

RTy59gp.png

Mikey's Rental to wypożyczalnia aut w Centrum Vinewood na Clinton Avenue. Założona pod koniec pierwszej połowy przez Mikaiel Yeghoyan oraz jego wujka. W swojej ofercie posiada flotę samochodów z niskiej i średniej półki.  Obaj postanowili połączyć swoje pasje do motoryzacji i przedsiębiorczości. Początkowo działalność ogranicza się do jednego małego biura i kilku samochodów, które należały do rodziny. Dzięki ciężkiej pracy i zaangażowaniu, Mikey's Rental zdobywa zaufanie klientów, co pozwoli na stopniowe poszerzanie floty. Dziś firma jest znana z wysokiej jakości usług i szerokiej oferty pojazdów dostosowanych do różnych potrzeb klientów.

OOC

Spoiler

Nie ma co się tu rozpisywać o świeżej firmie. Chce stworzyć miejsce gdzie będzie można wypożyczyć samochód, cywil będzie potrzebował środka transportu bo jego główne auto będzie w garażu, jakiś bandzior potrzebuje wózka na jume i jest gotów słono zapłacić, Wątpię, że będzie dużo ochotników pracy w tym projekcie bo co mogą robić? Zamiatać samochody i je czyścić? Podpisywać umowy raz dziennie? Wydaje mi się, że to ja sam oraz paru znajomych z frakcji przestępczej będzie brało w tym udział. Ja osobiście zamierzam siedzieć w tym lokalu 70% czasu który poświęcam na grę.

Postać lidera: Mikaiel Yeghoyan
UID postaci lidera z panelu gracza: 52039
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/v38OVnx
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Wypożyczalnia aut
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji:

Edytowane przez ngp123

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin