Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Skarga na graczy

nvrxth

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym złożyć  skargę na graczy o nicku Enzo Cloutier,Alexa Martinez, Patrick Band, Julien Breumont,Ezekiel Barabash,Roberto Calderon (wszystkie pozostałe wymienione osoby poza Enzo Cloutier to osoby które były przy całych zdarzeniach.)  (głównie Enzo Cloutier) za  DISGUSTING RP.

Enzo Cloutier kazał IC przyjechać mi do jego domu, gdzie później IC powiedział że  sam dokonał wyboru, że jestem jego dziwką. Enzo  Cloutier kazał mi robić loda IC Patrickowi Bandowi. Nie zgadzałem się na Disgusting RP, dopiero później gdy supporter się zjawił, lecz to nadal nie zmienia faktu że z początku się nie zgadzałem. Porobili z tego klipy na to co wychodzi, bo jedna osoba na serwerze Low Pubu na Discordzie wysłała GIF z tego zdarzenia,  czy ta osoba jest od Enza?, obstawiam że może tak być. Później IC po tym gdy kazali mi robić loda zostałem pobity przez Enzo Cloutiera oraz Alexę Martinez. Później przez Alexe na dodatek brutalnie skopany, i torturowany na dworze. Chciałbym też odrazu zgłosić Alexe Martinez za to że nawiązała IC do wątku właśnie z tamtą sytuacją, czyli do mojej innej postacji Allison Taylor, bo na postaci Allison to wszystko się działo. Pisała IC że lubie ''pały'' i że mam się przyznać. Moja postać IC nie zna Allison, ani o niej nie słyszała, co poprostu jest nawiązywaniem do czegoś co było na innej postaci IC.
A i Enzo też na początku IC pisał że ''Czemu nadal w ubraniach jesteś? Dziś możesz się zeszmacić.'' I że to jest mój dzień. A i pytał czy nie chce zostać dziwką żeby zarabiać grube pieniądze. A i to co mówiłem że kazał mi robić tego loda Patrickowi, to najpierw kazał zająć się Robertem ale później właśnie kazał też właśnie zrobić to Patrickowi, ale najpierw też kazał zacząć od ''stóp''.

Btw, mam w realu 14lat.

image.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 191436.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221442.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221509.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221527.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221610.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221723.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221800.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 221813.png

Zrzut ekranu 2024-07-30 191436.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin