Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Klub] Art Night Club

Quake18

Rekomendowane odpowiedzi

bhiZjC8.png

Art Night Club to nowo założony klub nocny, który mieści się w zachodnim Vinewood. Klub ten ma krótką, ale zawiłą historię, powiązaną przede wszystkim ze strip clubem Hornbills, zorganizowaną grupą przestępczą Armenian Power oraz jednym z jej członków, Aslanem Kharatyanem. Kharatyan, wraz z dwoma wspólnikami, lata temu założyli Hornbills Strip Club w Vinewood - miejsce to było jednym z centrów nocnego życia w tej dzielnicy. Klub słynął z pięknych tancerek i dobrych drinków, ale również z licznych kontrowersji. Dwukrotnie miały tam miejsce zatrzymania przez służby federalne, a wśród lokalnej społeczności krążyły mityczne pogłoski, że w tym miejscu miały znikać osoby powiązane z Kharatyanem. Prawdopodobnie niekorzystny PR oraz wzmożona uwaga służb doprowadziły do zamknięcia Hornbills i otwarcia Art Night Club, co pozwoliło zerwać wszelkie powiązania z poprzednim miejscem.

Art Night Club aspiruje obecnie do bycia centrum życia imprezowego oraz rozrywkowego Los Santos - mieszana muzyka, liczne zaproszenia dla gwiazd oraz setki tysięcy dolarów inwestowanych w eventy to niezwykły przedsmak tego, co czeka gości. Stare demony przeszłości nadal dają o sobie znać, gdyż w klubie bardzo łatwo nabyć twarde narkotyki, a ochrona to przede wszystkim rosłych rozmiarów Ormianie ściśle związani z gangiem Armenian Power 13.

Spoiler

000W1lv.pngYlKec7Y.png

Spoiler

Hej! Wychodze do Was z pomysłem kolejnego klubu na mapie Los Santos. W podpunktach poniżej wypiszę jaki mam pomysł na to, gdyż nie lubię lania wody.

• Klub czynny minimum 2/3 w tygodniu, aczkolwiek naszym celem jest aby działał codziennie,
  • Stała współpraca z jakimś DJami na serwerze aby prowadzili imprezy przez większość czasu, gdy klub jest otwarty anizeli tylko przy eventach,
  • Stworzenie jednego z centrów eventowych serwera - imprezy eventowe co tydzień lub co drugi tydzień,
  • Ze względu na w/w punkt to ścisła współpraca z branżą rozrywkową,

Wysoko stawiamy poprzeczkę i nie ukrywam, że chciałbym stworzyć z tego miejsce gdzie zawsze coś się dzieje. Jestem mega kreatywną osobą - często się odklejam z tego powodu, ale wiem że przez to mogę stworzyć miejsce, które będzie się wyróżniać na mapie Los Santos i nie będzie kolejnym interiorem z muzyką.

Postać lidera: Aslan Kharatyan
UID postaci lidera z panelu gracza: 42255
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Club
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): https://forum.v-rp.pl/topic/28171-armenian-mafia/

Edytowane przez Quake18

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta.

Zgłoś się po odbiór w grze udając się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup. Jeśli we wskazanym miejscu nie ma żadnego markeru, zgłoś prośbę o jego stworzenie u opiekuna lub pomocnika strefy cywilnej.

Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz.

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Quake18 lubi to

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

**11 września 2024 roku, w godzinach wieczornych, doszło do dramatycznego incydentu. W Art Night Club wybuchł pożar, który szybko objął większość obiektu. Ogień, który rozprzestrzeniał się błyskawicznie, spowodował znaczne zniszczenia, zanim służby ratunkowe dotarły na miejsce. Na miejsce zdarzenia zostało skierowanych kilka zastępów Los Santos County Fire Department, które natychmiast podjęły akcję gaśniczą. Mimo szybkiej reakcji, żywioł zdołał spustoszyć większą część budynku, powodując straty szacowane na ogromną sumę pieniędzy. Akcja gaśnicza trwała kilka godzin, a strażacy zmagali się z trudnymi warunkami, próbując opanować płomienie. Mimo że zdołali uratować część budynku, większość wnętrza klubu została doszczętnie zniszczona. **

Raised on pop punk and bubblegum

Zamykamy projekt ze względu na to, że nie ma sensu czegokolwiek tworzyć na Vibe-RP. Dopóki eventy nie będą chronione przez administracje, doputy tworzenie jakiegokolwiek wydarzenia nie ma tu sensu. Wraz z @ngp123, który jest znienawidzony przez sektor cywilny postanowiliśmy stworzyć coś więcej dla w/w sektora. Postanowiliśmy postawić klub, który nie będzie się otwierał raz w miesiąciu, a przynajmniej kilka razy w tygodniu, a dodatkowo mocno zaczynaliśmy współprace z branżą rozrywkową. W planach było stworzenie projektu festiwalu muzycznego aby rozruszać pare sektorów, które  nie ukrywajmy są martwe i nie dziwi mnie fakt, ze gracze wolą grać w interiorach niżeli wyjść do biznesu w którym nic sie nie dzieje. 

Plany tak jak pisałem były naprawdę duże, przekładaliśmy swoje prywatne plany dla innych graczy bo taka prawda, ze z tych eventów nie mieliśmy nic. Zysk klubu z dnia w którym była impreza szedł do barmanów, zaś z wyceny ostatniej dostaliśmy na plus 100 tysięcy, co nie jest niczym złym ale w sektorze przestępczym my zarabiamy sześć zer bez całego tego jebania się i dogadywania. Ja osobiście żałuje jedynie tego, że dzisiejszego wieczoru wolałem wbić do gry by rozwijać dalej ten projekt niżeli zostac z dziewczyną, co odbiło mi się czkawką. 

Na koniec dziękuje osobom, które zaangażowały się w ostatnie wydarzenia tworzone przez nas. Naprawdę tworzyliście dobry roleplay i fajny klimat w tym miejscu. 
@ngp123@Katharina@rodeo@Barru@supperok @Tetriz@koaluś i wiele wiele wiecej osób np cały support rodeo na koncercie czy od Barrego.

Aha i zapomnialem to chodzi o tych dwóch odwalaczy, ktorzy najpierw nas prowokowali a potem po interewncji supportu i tak wezwali lspd a ktos z góry kazał im to grać xD Wezcie ludzie... xD Oni nie poniesli zadnych konsekwencji swojej głupoty, ani IC bo nie graja zadnych obrazen tego bw ani OOC, a my tymczasem ponieslismy takie i takie co prowadzi do zamkniecia tego biznesu. 

Edytowane przez Quake18
Kondor, club, skinny i 9 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin