Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Hawk's Tool Shed

Filliander

Rekomendowane odpowiedzi

ku6fx3o-Imgur.png.055ab18995c774882e3a2cf5939d7db5.png 

Hawk’s Tool Shed -  Sklep DIY założony w 2024, znajdujący się w  Vinewood. Firma, której właścicielem jest sześćdziesięcioparoletni William Hawk to miejsce, w którym zarówno indywidualni klienci jak i duże firmy mogą znaleźć coś dla siebie. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Ale czym właściwie się zajmujemy?

Hawk’s Tool Shed pragnie oferować usługi w zakresie:

• Sprzedaży wysokiej jakości narzędzi oraz materiałów.
  • projektowaniu mebli na zamówienie
  • tworzeniu projektów 
  • przewozie materiałów

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Czemu to nam powinieneś zaufać?WjXbI2t-Imgur.png.0d31759ad776aa3b60c71fed95bfe9a9.png

• Oferujemy tylko sprawdzone materiały i narzędzia od renomowanych producentów.
  • Nasi eksperci pomogą Ci dobrać odpowiednie produkty do Twoich potrzeb.
  • Gwarantujemy szybką i bezpieczną dostawę zamówionych towarów.
  • W przypadku problemów, zapewniamy prosty i szybki proces zwrotów oraz reklamacji.

___________________________________________________________________________________

Gdzie się znajdujemy?

Znajdujemy się przy Clinton Avenue, w Centrum Vinewood

Kontakt : (471-450) William Hawk - Właściciel. 

OOC

Spoiler

Dobry wieczór. Planuję otwarcie sklepu DIY pełniącego dwie funkcje - tą opisaną w apce i tą za kulisową, gdzie moja postać dalej będzie mogła się rozwijać w półświatku. Chcę, aby to miejsce było ośrodkiem gry nie tylko dla ludzi z crime, ale również dla cywili. Chcę rzeczywiście napędzać grę w tym projekcie, umożliwiając jednocześnie innym, aby również w nim grali. 

Spoiler
Postać lidera: William Hawk
UID postaci lidera z panelu gracza: 51932
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/JsiLL7U
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Sklep DIY
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): https://imgur.com/a/9eMagxA
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): https://forum.v-rp.pl/topic/32885-veterans-also-need-some-rest-william-hawk/?_rid=19462

Edytowane przez Filliander
.kuba i Wolfram lubią to

Działam jako freelancer. Ma być mój taki spot, aby inni gracze półświatka wiedzieli, gdzie można się do mnie skierować. Co zamierzam grać? Mam zamiar prowadzić sklep z narzędziami i materiałami. Jak to się przełoży na skrypt? Nie mam pojęcia. Oczekiwałem że wrzucicie mi do oferty jakieś przedmioty stawialne, doczepialne coś w tym stylu. Jak zamierzam aktywizować graczy? Moja postać zajmuję się tworzeniem broni. Taki sklep miałby zaplecze, aby wciągać do gry pokroju właśnie tworzenia jakiejś amunicji inne osoby. Sam sklep, jako sklep, służyłby jedynie do sprzedaży, ale za kulisami działaby się prawdziwa rozgrywka @Jackal A sam rozumiesz że w takiej apce nie za bardzo mogę napisać: No będę tu ogarniał swoje warsztaty na działanie w półświatku

Wolfram lubi to

Ajjj... Szczerze mówiąc to nie otwierałem tego tematu, bo dostałem info że coś takiego najlepiej otworzyć pod projektem ic... Skoro tak, to tam się przeniosę. To wywalamy chyba w takim razie

Jackalhos i Wolfram lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin