Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Varenkov Boxing School

deputy.hero

Rekomendowane odpowiedzi

Varenkov Boxing School 

image.png.ceb3835985ae9bdcc749bc61a313dd1d.pngVarenkov Boxing School powstała z pasji i determinacji jednego człowieka – Zavier'a Varenkova. Zavier, były żołnierz i założyciel Varenkov Security Solutions, od najmłodszych lat przejawiał zainteresowanie boksem. Już jako dziecko, wspólnie z ojcem, z zafascynowaniem śledził klipy, filmy oraz walki najbardziej znanych rosyjskich bokserów. To właśnie te chwile, spędzone przed ekranem w towarzystwie ojca, zaszczepiły w nim miłość do tej sztuki walki.

Zavier zaczął intensywnie trenować boks w wieku 12 lat. Z biegiem czasu nie tylko rozwijał swoje umiejętności techniczne, ale także pogłębiał wiedzę na temat dyscypliny, której poświęcał każdą wolną chwilę. Marzenie o własnej szkółce bokserskiej towarzyszyło mu przez całe życie, będąc dla niego celem, do którego dążył z niezłomną determinacją. Jednakże, ze względu na ograniczone możliwości finansowe, przez wiele lat marzenie to pozostawało tylko marzeniem.

Dopiero sukces, jaki osiągnął dzięki firmie ochroniarskiej Varenkov Security Solutions, pozwolił Zavierowi na zebranie środków niezbędnych do realizacji jego długo wyczekiwanego celu. W ten sposób narodziła się szkółka; Varenkov Boxing School – miejsce, które ma na celu nie tylko kształtowanie młodych talentów, ale także inspirowanie ich do osiągania najwyższych sportowych laurów. Szkółka została stworzona z myślą o przyszłych mistrzach, którzy dzięki pasji, ciężkiej pracy i zaangażowaniu, mogą stanąć na światowym podium i reprezentować najwyższy poziom sportowy.

image.png.a8ce463dbd23892546b87bc1f36673ff.png
Zavier ma już za sobą kilku podopiecznych, których trenował z wielkim zaangażowaniem i oddaniem. Jego wiedza i doświadczenie sprawiły, że potrafił dostrzec ogromny potencjał u młodych zawodników, prowadząc ich krok po kroku ku sportowym sukcesom. Niestety, życie bywa nieprzewidywalne i okrutne. Jeden z jego najbardziej obiecujących talentów, młody bokser, który miał przed sobą świetlaną przyszłość, zginął w tragicznym wypadku motocyklowym. Ta strata była dla Zavier'a ogromnym ciosem, który mocno go podłamał. Utrata podopiecznego, w którego wierzył i którego przyszłość widział na światowych ringach, była dla niego trudnym doświadczeniem, które jednak tylko umocniło jego determinację, aby kontynuować swoją misję i dalej kształcić młodych adeptów boksu.

Dla Zaviera prawdziwy trening nie ma miejsca, jeśli mata sali nie wydziela z siebie zapachu potu, który przypomina o nieustannym wysiłku, i nie zapamiętuje śladów po zdzieranych kostkach jego podopiecznych. Wierzy, że tylko wtedy, gdy mata „pamięta” każdy krok, każde uderzenie i każdą kroplę potu, trening może być uznany za sukces. To właśnie na tej macie kształtowane są nie tylko umiejętności bokserskie, ale także charaktery jego uczniów. Każdy z nich musi przejść przez swoje własne trudności, zmierzyć się ze swoimi słabościami i wyjść z sali silniejszy, nie tylko fizycznie, ale i mentalnie.

Spoiler
Postać lidera: Zavier Varenkov
UID postaci lidera z panelu gracza: 53097
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/2BVHjiU
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Siłownia
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

OOC; Strzałka, wychodzę z kolejnym biznesem spod mojej ręki, który tym razem nie będzie spotem organizacji, a czymś, czym chciałbym zabłysnąć na Vibe
i udostępnić gracza fajne miejsce do rozgrywki. Chciałbym zachować interior i cały klimat mojej szkółki boksu z klimatach czysto oldschoolowych,
prawie jak Zbigniew Raubo. Przyciągnąć graczy do swojego biznesu chciałbym ciekawym Role Play, oraz swoim doświadczeniem IRL w klimacie boksu.
W miejscu mojego biznesu mogłyby się rozwijać osoby, które przyszłościowo chciały by zostać trenerami, lub zawodnikami boksu w branży. 

Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej nocy, bądź dnia
engolokante i superr ok lubią to

Weź spodenki do ćpania wiem wiem lubisz drania

Twoja aplikacja na Projekt IC została przyjęta.

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Raised on pop punk and bubblegum

• 2 tygodnie później...

**Pierwszy trening grupy otwartej w Varenkov Boxing School został uznany za udany! Na mate sali wpadło aż siedem osób które twardo i do końca ćwiczyły swoje umiejętności w boksie. Każdy z nich dawał z siebie sto procent i wylewał siódme poty na mate sali.**

image.png.53cacd2246f0459bdb1b4ce7cfe5b893.png

image.png.a6dcde1e9fc465029e3c6a5f62131ac4.png

image.png.2fc5de77ba7f487d93d6904021ee15b7.png

bajor, engolokante, DxT i 6 innych lubią to

• 3 tygodnie później...

**Varenkov Boxing School przeszło gruntowny remont, salka została powiększona i zakupiony został profesjonalny ring! Chłopaki spod szkółki prężnie działają by osiągnąć swój wymarzony cel zostania zawodowym bokserem.**

image.png.593cd7043a159a1758d6cac652af7cb4.png

image.png.aaee873d566fcbd65f2a1777172fc7aa.png

image.png.e1e4a300a92366b6811d9047a00d5e44.png

kierownikmojito, Lori i koka lubią to

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin