Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/John van der Kolk] exen1312

exen1312

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego kontahttps://forum.v-rp.pl/profile/16683-exen1312/
Link do konta oskarżonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC) John van der Kolk
Powód składania skargi: celowe wklejanie sie na czołówke tak o podczas pościgu
Wyjaśnienie sprawy: Siema, uciekam sobie elegancko PD tu tego jest wszystko git ale nagle wchodzi cała na biało zrka która za wszelką cene postanowiła utrudnić mi pościg, bo przecież świetnym pomysłem jest ryzykowanie życia dla utrudnienia ucieczki jakiemuś losowemu gościowi nie? Udało mi się złapać na klipie tylko 2 jego próby zabicia się o mój pojazd ale wydaje mi się że wystarczająco widać - na pierwszym ewidentnie typek zawraca tylko po to bo zobaczył pościg i żeby się wkleić na czołówke ale nie trafił więc szukał dalej, gdy trafił mnie drugi raz jak widać zresztą od razu postanowił zjechać pod prąd i z pełną prędkością po prostu wjechać na czołówke żeby tylko utrudnić mi ucieczke (XD). Przy okazji dodam tylko że nie ma tu mowy o jakimkolwiek odgrywaniu tych zdarzeń przez tego typka - ja odgrywałem ten wypadek itd. bo gdzieś mam czy uciekne czy pójde siedzieć w grze komputerowej a tymczasem gość z zrki przesiadł się do czerwonego sunrise bo zrka nie odpalała od tak silnego uderzenia i gdyby nigdy nic odjechali - po chwili wrócili sunrisem, John wbiegł do zrki i po prostu odjechał sobie gdzie obok trwała ciągle ta akcja z PD. Moim zdaniem nie jest to pod żadnym kątem mądre ani zabawne i nie warto trzymać takiego elementu. Jak sami policjanci z tej akcji stwierdzili żebym to zgłaszał to typek /na 100% dostanie blokade postaci a jak nie to przynajmniej bana/ - sprawdźmy więc.
Dowodyhttps://streamable.com/nlw8ch

rzabka lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin