Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[STRZELANINA, 03.09.2024] Wyczyn młodych cwaniaków

krystiiian

Rekomendowane odpowiedzi

**Textile City, koło godziny 23:40 - bywa na prawdę niebezpieczne. Mieszkańcy tamtych terenów mogli bez problemu usłyszeć wiele strzałów, które - jak później się okazało, wyszły spod skrzydła; dwójki zamaskowanych facetów, bliżej nieznanego pochodzenia. Każdy z nich był całkowicie zamaskowany, posiadał kask motocyklowy i rękawiczki. Jeden z nich wyróżniał się budową ciała, miał bardziej zbudowaną posture ciała. Rabusie przyjechali od strony północy, motocykl zaparkowali przecznice dalej, a następnie pobiegli do grupki składającej się z kilku kobiet i dwóch mężczyzn. Ich celem było obrabowanie bliżej nieznanej grupki, lecz dwóch czarnoskórych mężczyzn - chciało pokazać swój heroizm i odwagę, wyciągając broń krótka - kilka sekund później, dwójka czarnoskórych leżała przedziurawiona na ziemi. Napastnicy od razu uwineli się z miejsca zdarzenia - Motocyklem firmy Nagasaki. Marka pojazdu to - BF 400.**

Spoiler

fakty;

Motocykl nie posiadał indeksu stanowego.

Rabusie posiadali kominiarkę i rękawiczki.

Celem był atak rabunkowy

Napastnicy strzelali z - Mp5 i 9mm

Edytowane przez krystiiian
jvras, Suchelec, MI4U3K i 5 innych lubią to

**Detektywi, którzy zabezpieczyli scenę, na miejscu mogli znaleźć materiał biologiczny w postaci krwi jednego z napastników, który w wyniku strzelaniny został postrzelony w ramię. **

((przestępstwo idealne, ukryliście fakt otrzymania zabłąkanej kuli - dlatego też pojawia się narracja z ramienia GameMasterów. ))

(([DMG] Leroyce Rain -> zadaje 31dmg, dla Nieznajomy EJXU. (HP: 200 -> 169), Bodypart: RightShoulder))

4B3L lubi to

**Detektywi, którzy zabezpieczyli scenę, na miejscu mogli znaleźć materiał biologiczny w postaci krwi jednego z napastników, który w wyniku strzelaniny został postrzelony w ramię. **
Materiał genetyczny należał do napastnika, który podczas strzelaniny trzymał broń; MP5 - niejaki Robert Angelini. 

((fakty, zapomniałem o tym, że moja postać otrzymała obrażenia. Nie starałem się ukryć tego faktu. 😂))

@Mixer

Edytowane przez krystiiian
Suchelec i Mixer lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin